Carbonite SB - Universitetet i Sørøst-Norge

277920132 5155697147785072 3667251350665574810 n 1

CARBONITE SB skal bidra til å redusere klimagassutslipp ved å benytte biokull og naturlige næringsstoffer fremstilt av organisk avfall, som råstoff til å produsere klimapositiv jord. Biokull, mineraler og kompost vil være sentrale innsatsfaktorer for å sikre tilgang på bærekraftige løsninger for et mer selvforsynt samfunn.

Carbonite SB skal delta i følgende kategorier:

  • Beste Studentbedrift
  • Beste Næringslivsarbeid
  • Beste HR-bedrift
  • Bærekraftsprisen
  • Beste Forretningsplan

CARBONITE SB produserer og selger sekker med ferdigblandet jord som er basert på biokull, samt kortreiste og bærekraftige råvarer som resulterer i bærekraftig og økt plantevekst.
CARBONITE SB har utviklet et fullstendig bærekraftig og sammensatt jordprodukt uten tilsatt torv eller andre ugunstige tilsetninger i motsetning til hva majoritetene på markedet i dag tilbyr. Jordproduktet til CARBONITE SB inneholder biokarbon(Biokull) som ved sin sammensetning innehar unike muligheter til samle opp og lagre 3,7 x sin egen vekt i Co2, og en sammensetning av naturlige næringsstoffer som tilsettes biokullet før det blandes i jord.
CARBONITE SB er i dag eneste tilbyder av bærekraftig jord som ikke er importert og i tillegg produserer klimapositive produkter.

CARBONITE SB har lagt planer om å ta fram flere produkter, hvor ett av flere positive faktorer er å kunne treffe de ulike kundebehovene tilfredsstillende.

"Som vi vet er jo Co2 ett relativt stort problem i dag. Vi løser dette problemet ved å produsere jord som fanger Co2, i tillegg til å produsere finere og fyldigere planter. Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk ved å gro fine planter SAMTIDIG som man bidrar til klima krisen?"
Kjell Erik Kalsvik - Carbonite SB

SOSIALE MEDIER

Nettside: www.carbonite.no

Facebook

Instagram

KONTAKTINFO

Jan Henning Hartviksen (daglig leder)

jan@carbonite.no