SMART ReMidt suksessen gjentas! Blir din klasse med?

"Får vi være med i år også? Vi var så himla fornøyd forrige gang!"
Lærer i Orklandskolen

Ungt Entreprenørskap Trøndelag og ReMidt IKS har gått sammen for å utvikle et tilbud til 4.trinns elever hvor vi har kombinert ReMidt sin kunnskap om miljø og kildesortering med Ungt Entreprenørskaps metode SMART. Den entreprenørielle metoden oppfordrer til praktisk og tverrfaglig læring hvor bærekraftig utvikling er i fokus. Vi ønsker å inspirere lysten til å oppdage, og tenke fritt og kreativt.

Hvordan fremtidens kildesortering ser ut vet ingen, men vi vet at barn har egen egen evne til å tenke utenfor boksen og komme opp med gode, nytenkende ideer. Gjennom besøk på gjenvinningsstasjonen og kreative prosesser, avdekker elevene utfordringer knyttet til kildesortering og avfallshåndtering. De kommer opp med ideer og finner løsninger med nytte og verdi for andre og fremtiden. Til slutt lager elevene en prototype som de viser frem under en presentasjon med publikum.

I tillegg er det mulighet for å sende inn sine løsningsforslag for å delta i årets SMART Remidt finale. Her hyller vi alle bidrag samtidig som vi kårer første til tredjeplass med hyggelige premier og et overraskende besøk ute på skolen. Vi håper du og din klasse vil være med også i år! Sees vi?

Meld på din klasse via denne linken: Påmelding


Re Midt Sistranda

LÆRERWEBINAR

Vi tilbyr også et lærerwebinar hvor vi snakker fritt om hvordan man gjennomfører i klasserommet og kommer med tips og triks for ei god uke.

Første webinar er 15.september kl 14.15-15.15. Bli med her: Lærerwebinar

Andre webinar er 15.mars kl 14.15-15.15. Bli med her: Lærerwebinar

Kan du ikke stille på noen av webinarene? Fortvil ikke, vi lagrer innspillingen og sender til deg på forespørsel.