Om Entreprenørskapsuka

InnoMeet er en årlig og vårlig næringskonferanse om innovasjon og entreprenørskap. Det er en møteplass hvor vi kan møtes på tvers av geografiske skillelinjer i BTV-regionen, på tvers av sektorer, og på tvers av generasjoner.

InnoMeet skal være den arenaen der ulik kompetanse, erfaringer og ideer møtes. Vi samler nysgjerrige hoder i vår sammensatte spennende region. En årlig vårlig møteplass i mai hvert år. Vi møtes først og fremst fordi vi tror det er smart å treffe hverandre på tvers, men også fordi vi mener det er klokt å føre en regional samtale om innovasjon og entreprenørskap i Buskerud, Telemark og Vestfold – sammen!

BTVM for Studentbedrift.Høgskolen i Sørøst-Norge og Ungt Entreprenørskap arbeider hvert år for å få frem flest mulig gode ideer og bedriftsetableringer blant regionens studenter. Under InnoMeet vil de pitche og vise seg frem – og regionens beste Studentbedrifter vil bli kåret! Det er tid for BTV-Mesterslap i Studentbedrift! Vinnerne vil gå videre til NM for Studentbedrift, der de igjen kan kjempe om EM-deltakelse. I 2016 ble BTV-mesterene Indago SB også Norgesmestere!

InnoMeet17 finner sted på Union Scene på Papirbredden i Drammen onsdag 3. mai. Sett av dagen! Programmet vil lastes opp fortløpende, både her og på InnoMeets Facebookside.
Deltakerpriser:Studenter kr. 500,00 De første 50 påmeldte – gratis deltakelseStudentveiledere, HSN kr. 450,00Andre deltakere kr. 850,00 “Early Bird” – innen 7. april kr. 750,00