Digitalt NM for Ungdomsbedrifter – hele Norge som utstillingsvindu

Vi lanserer nå NM i Ungdomsbedrift i digital drakt. Det er utrolig viktig for oss å hedre den fantastiske jobben ungdommene, og også lærerne, har gjort gjennom sine ungdomsbedrifter – avlysning har aldri vært aktuelt. Med et digitalt NM har ungdomsbedriftene nå hele Norge som utstillingsvindu.

Skjermbilde 2020 03 24 kl 16 38 52

Skaperglede og fremtidstro inn i stuene hjemme

Gjennom et digitalt NM har vi ingen begrensninger i antall besøkende, og alle som ønsker det får med seg arrangementet hjemme fra stuen. Årets NM kan bli større enn noen gang!

Digitalt NM vil gå over flere dager, det starter mandag 4. mai og kulminerer i en stor finale fredag 8. mai. Vi vil i dagene før, sørge for heder og ære til alle deltagere på nettsiden og i sosiale medier. Selve finalen vil vi sende live, men detaljer rundt dette holdes hemmelig frem til 20. April.

Vi gleder oss til en uke med entreprenørskap i fokus, og vi vil vise hele Norge hva ungdommene er gode for. Om det er noe vi vet helt sikkert så er det at ungdommene som deltar vil trigge fremtidstro, skaperglede og entusiasme. I disse dager trenger vi alle en stor dose fremtidstro – og nettopp det vil vi få masse av under årets NM.

Innovatører trengs over alt!

Vi skal kåre norgesmestere i følgende kategorier

Fordi årets arrangement vil gå digitalt har vi gjort noen endringer på kategoriene. Vi vil juryere følgende kategorier:

1. Beste yrkesfaglige bedrift
2. Innovasjonsprisen
3. Beste forretningsplan
4. Beste samarbeid med næringslivet
5. Beste markedsføring – i samarbeid med Virke
6. Bærekraftprisen – i samarbeid med Storebrand
7. Beste kundeopplevelse på nett – i samarbeid med Visma
8. Størst verdiskapingspotensial – i samarbeid med Ferd
9. Beste HR-bedrift – i samarbeid med ManpowerGroup
10. Beste regnskap – i samarbeid med Spleiselaget
11. Beste ungdomsbedrift – vinneren går videre til EM

Det er hvert enkelt fylkeskontor i Ungt Entreprenørskap som står for påmelding av ungdomsbedrifter fra sitt fylke, ved spørsmål ta kontakt med dem.

Juryarbeid

Jury vil gjennomgå innsendt materiell og lage en liste over 5-8 ungdomsbedrifter som de inviterer til videointervju. Intervjuene blir satt opp etter en timeplan i tidsperioden 4. - 7. mai. Juryen velger ut fra samlet vurdering topp 3.

Mer informasjon om hvordan selve juryeringen vil forgå blir publisert 20. april, altså i god tid før selve arrangementet.

Lærerseminaret

Nasjonalt lærerseminar var planlagt samtidig som NM, som også er avlyst i «fysisk form». Vi ser på muligheten for likevel å kunne gi alle lærere som driver Ungdomsbedrift et faglig godt tilbud med foredrag på en digital plattform. Mer informasjon om dette kommer like over påske.

Kontaktinformasjon

Ungt Entreprenørskap i ditt fylke: www.ue.no/kontakt
Prosjektleder for NM for Ungdomsbedrifter er Helge Gjørven, helge@ue.no
Pressekontakt, Silje Valseth, silje.valseth@ue.no