Utstilling

Utstillingsomrade til nettsiden

Last ned kart over utstillingsområdet og standnummer
Last ned standoversikt


Bærekraft

Ungt Entreprenørskap setter bærekraft høyt på agendaen når vi arrangerer NM Ungdomsbedrift. Ungdomsbedriftene som deltar må tenke nøye gjennom hva de tar med av utstyr og innredning til NM. Husk at utstyr og innredning skal tas med hjem igjen etter NM og kunne gjenbrukes/gjenvinnes til andre formål (se kriteriene for Beste bærekraftige stand). Vi vil ha minst mulig avfall.

Strøm

Det er begrenset med strøm i utstillingshallen. Det skal være mulig å kunne lade telefon eller PC, men det er ikke egnet for å bruke kraftkrevende apparater.

Matbedrift

Ungdomsbedrifter som tilbereder mat/drikke (som sin forretningside) vil få et lavere konferansebord (120x60cm) i stedet for ståbord.

Standen

Alle ungdomsbedriftene får hvert sitt dedikerte område og et ståbord (111cm høyt, og 70cm i diameter). Det er ikke lov å sette opp vegger i sin stand. Hvis man ikke ønsker ståbordet, så kan det tas bort.

Hver ungdomsbedrift kan innrede sitt område med egne produkter/prototyper, PC, rollup og eventuelt små møbler/pynt. Produkter/prototyper, rollup og små møbler/pynt skal ikke stå i veien for andre ungdomsbedrifter eller forbipasserende.

Skisse over utstillingen

Alle utstillere får en "hjørneplass" med et gulvareal på 2m x 2m. Den ene veggen er to meter lang, mens den andre veggen er 1m.

i "taket" er det en ramme i aluminium, med stender som går ned til gulvet i forkant av utstilingen.

Høyden er 250cm til toppen av rammen (249cm fra gulv til underkant ramme)

Se tegning

Standvegger NM 2023