Birgitte Johansen fra Narvik vgs er årets Entreprenørskapslærer i Nordland

Årets Entreprenørskapslærer i Nordland er Birgitte Johansen fra Narvik vgs. Dermed er hun også Nordlands kandidat til å bli hele Norges Entreprenørskapslærer 2020 under kåringen senere i høst.
Det var en svært overrasket lærer som mottok prisen fra ordføreren i Narvik som overrakte henne det glade budskapet i klasserommet.

- Tusen takk, dette var veldig uventet, sier en rørt Birgitte Johansen.

Inspirerende jobb


En av grunnene til at nettopp Birgitte fikk denne prisen i år, er at hun flink til å pushe elevenes ideer i riktig retning, alle kan tenke litt videre i retning innovasjon og større verdiskaping, og det kan være i form av å se nye markeder og se detaljer elevene kan jobbe mer med. Hennes entusiasme og humør bidrar til at elever yter sitt beste og gjerne utvikler et ønske om å skape innovative produkt. Hun gir dem friheten til å eksperimentere og erverve seg erfaring gjennom å prøve og feile.

- Det er elevene som gjør at jeg har lyst til det her. Det er så artig, og er den mest inspirerende del av jobben min, sier Johansen.

Både ordfører Rune Edvardsen, Narvik kommune, Nordland fylke og Ungt Entreprenørskap Nordland er stilte av Birgitte og hva hun får til, og ønsker henne lykke til i den nasjonale kåringen.

Se når Ordføreren i Narvik overrasker Birgitte i klasserommet