Ungt Entreprenørskap Nordland støtter HELT MED

Møt Simen, han er en skikkelig humørspreder

Vi har hatt gleden av å følge Simen over flere år, først i hans ungdomsbedrift på alternativ opplæring ved Bodø videregående skole, nå som ansatt i Panorama Kafè på Nordlandssykehuset. Simen er en som alltid stiller opp 10 minutter før arbeidstid, han er flink, arbeidsvillig og alltid i godt humør.

Simen er en solskinnshistorie, han er en viktig brikke i teamet på kafeen - men visste du at under 3 prosent av unge voksne med lett utviklingshemming er i ordinært arbeid?

Helt med 01

Vi støtter HELT MED og den fantastiske jobben de gjør for å inkludere flere i ordinært arbeidsliv! Her overrekker vi en gavesjekk til Helt Med i Bodø.

Helt med 3

Simen tar stolt i mot gavesjekken på vegne av Helt Med i Bodø, som alltid med et smil.

Helt med 2

I tett samarbeid med lokale ildsjeler arrangerer HELT MED sosiale treff for de som har fått jobb gjennom ordningen. Ragnhild Øines Frøseth er frivillighetsleder for Helt Med i Bodø, og er en av mange ildsjeler vi lar oss imponere av!

Takk til juryen

Som takk til alle våre støttespillere, alle dere ildsjeler som stilte opp i juryen på årets Fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter - gir vi denne donasjonen til HELT MED stiftelsen.