Praktisk informasjon

Forskningsparken banner

Arrangement

NM for Studentbedrifter 2023 finner sted i Forskningsparken.

Pitching og premieutdeling forgår i Forum salen, med streaming i felles arealet. Forum har plass til 130-160 personer, og har prosjekter lerret, høyttaleranlegg med 4 bøylemikrofoner og 1 håndholdt mikrofon.Det er tilbud om tekniske prøver for pitching den 8.juni fra kl 10.00 for studentene som vil.

Jurydialogene foregår i møterom på samme plan. Speed-dating og stand området er Glasshallen. Hvert studentbedrift har tilgang til ett stå bord og strøm på stand, resten må evt taes med.

Stands: fokus på bærekraft

Vi ønsker et NM med minst mulig avfall og med en bærekraftsprofil. Alle som skal ha stand i Forskningsparken (både studentbedrifter og partnere) får hvert sitt ståbord og tilgang på strøm (til PC/TV-skjerm). Deltakere kan ta med seg produkt/banner, men ikke møbler eller innredning.
Kart over NM området på Forskningsparken

Adresser/transport


Forskningsparken - Gaustadaleen 21, 0349 Oslo (nærmeste holdeplass - Blindern/Forskningsparken)
Thon Hotel Storo - Vitaminveien 23, 0485 Oslo (nærmeste holdeplass - Storo)

Vi anbefaller å bruke kollektiv transport, se info på www.ruter.no

Forskningsparkens P-hus har ca. 200 innendørs p-plasser med heis og trapp til hovedinngang og service desk.Avgift alle dager kl.00-24, 37 kr./påbegynte 30.min. Makspris per sammenhengende 24 timer 430.kr

Les mer

Thon Hotel Storo
Festmiddag og overnatting er på Thon Hotel Storo. Alle deltakere (studenter, veiledere, gjester og UE ansatte) registrerer seg i påmeldingsskjema.

Vi har reservert overnatting bare til gjestene som er knyttet til en studentbedrift (evt. etter avtale med våre fylker), enten som foreleser eller student, og til våre ansatte. Øvrige gjester bes kontakte Thon Hotell direkte ved ønske om overnatting.

Påmeldingen til festmiddag skjer samtidig som registreringen til resten av NM SB.Kontaktinfo

Prosjektleder

Mihaela Tabacaru mob: 41855830, e-post: mihaela.tabacaru@ue.no

HMS-ansvarlig

Fridtjov Falch Sorø, mobil: 48068828

Kommunikasjon og media

Lotta Kirsebom , e-post: lotta.kirsebom@ue.no

Grete I. Nykkelmo, mob: 91311000, e-post: grete.nykkelmo@ue.no