Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal avlyser Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter 18.mars

Onsdag 18. mars skulle over 200 elever fra videregående skoler fra hele fylket, og ca. 50 jurymedlemmer fra næringslivet, samles i Træffhuset i Molde for å konkurrere i Fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter.

Kompetanse- og næringsdirektør Erik Brekken i Møre og Romsdal fylkeskommune har gitt oss en tydelig anbefaling om å avlyse Fylkesmesterskapet i Møre og Romsdal, og da gjør vi naturligvis det. Kommuneoverlegen i Molde tilrår å avlyse alle større arrangement. Grunnen er økt smittefare for COVID-19.

"Vi vet at det er mange skuffede ungdommer som har gledet seg skikkelig til å vise frem alt det de har jobbet med gjennom høsten og vinteren. For mange er Fylkesmesterskapet et høydepunkt. Elevene har brukt ekstremt mye tid på forberedelser opp mot arrangementet og er selvsagt stolt av jobben de har lagt inn i sin Ungdomsbedrift. Det er med tungt hjerte at vi må avlyse arrangementet, og vi beklager på det dypeste til lærere og elever som skulle deltatt" sier Kirsten Aure, konstituert daglig leder i Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal. "Samtidig er det viktig å ta samfunnsansvaret på alvor og høre på de anbefalinger som til enhver tid gis rundt Koronaviruset"

Kontaktpersoner:

Konstituert Daglig leder, Kirsten Aure; 977 33 156, kirsten.aure@ue.no