Snart kårer vi Møre og Romsdals Beste Studentbedrift 2024!

NM laget Studenbedrifter

Tirsdag 23. april skal seks studentbedrifter, gjennom intervjuer, pitch på scene og samtaler på stand, kjempe om tittelen Beste Studentbedrift og billett til NM i Oslo. Arrangementet er gratis og åpent for alle fra kl. 12:00 (se fullt program nederst i artikkelen).

Disse studentbedriftene deltar:

Bilde Rent The Day SB

Rent The Day SB - NTNU i Ålesund

Rent The Day SB er en plattform for utleie og leie av plagg mellom privatpersoner. De skal tilby en enkel og trygg løsning for dette med Rent The Day SB.

Gruppebilde Clean Ocean Norway SB

Clean Ocean Norway SB - NTNU i Ålesund

Clean Ocean Norway SB skal tilby guidede utflukter som imøtekommer turistene på tilbakemeldingene de gir. Et annerledes tilbud som vil endre måten man tar imot turister ved å tilby informasjon og aktiviteter til verdi for de besøkende.

Actio SB

Actio SB - Høgskolen i Molde

Actio SB skal fremme innenforskap og inkludering gjennom en tilrettelagt aktivitetskalender for innbyggere i Molde kommune som faller utenfor.

Sound Fence SB

SoundFence SB - NTNU i Ålesund

SoundFence er en enhet som sender ut høyfrekvent lyd og blinkende lys når et dyr passerer sensor. Den høyfrekvente lyden skal holde hjort, elg og rådyr vekk fra jordbruksområder.

Glementin SB

Glementin SB - NTNU i Ålesund

Glementin SB skal utvikle en applikasjon der sluttbruker kan legge inn sine dagligvarer med utløpsdato. Appen deres skal gi notifikasjon på mobilen når mat man har hjemme nærmer seg utløpsdato. Appen kommer med tilleggsfunksjoner som middagstips, legge inn din egen handleliste og gi deg en oversikt over hvor mye utslipp og penger du har spart. Gjennom et samarbeid med Reitangruppen, skal bruken av Æ-appen få dagligvarene dine automatisk inn i deres tjeneste med utløpsdato

CLAIM SB

CLAIM SB - NTNU i Ålesund

CLAIM er en app som tilbyr salg av reklamerte klær direkte fra klesbutikker til en redusert pris.


Gründerforedrag

Få med deg gründerreisen til Eirik Belland v/Effee Induction og Punam Kumari Rødset v/ Scandinavian Crayon Company

Image006

Eirik er utdannet materialteknolog og grunnlegger av Effee og Recuro. I dag jobber han som daglig leder i Effee, ett av regionens mest spennende vekstselskaper. Han har etablert flere industriselskaper, og har et brennende engasjement for å bygge ny industri.

Punam

Som forelder så Punam et umøtt behov i markedet, og det var det som inspirerte henne til å gründe Scandinavian Crayon Company (SCC). Med design og bærekraft som grunnleggende pilarer ønsker SCC å revolusjonere kunstmateriellindustrien - fordi barn fortjener kreative verktøy som er bærekraftige og inspirerende.


Start Future

Og ikke nok med det, START Future arrangeres på Thon Ålesund fra kl. 18.00, hvor det blir en inspirerende kveld fylt med dyktige foredragsholdere som setter et spennende lys på studenters betydning for innovative løsninger på morgendagens utfordringer. Se mer på START Future på Facebook for program og billetter.

Dette er en dag for alle som er glad i spennende ideer, dyktige studenter og gode gründerhistorier.

Håper vi sees!

Program FMSB Future 24