Ny daglig leder i Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal

Lars Oyvind Baltzersen

Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal har tilsatt Lars Øyvind Baltzersen (44) som ny daglig leder. Han kommer fra stillingen som lærer ved Romsdal videregående skole. Baltzersen fullfører pedagogisk utdanning ved NTNU i vår og har en master i markedsføring fra Handelshøyskolen BI.

Han har bred erfaring fra næringslivet, både fra større selskaper og som gründer og entreprenør i egne selskaper. Styreleder i UE Møre og Romsdal Sissel Standal sier hun er svært fornøyd med å ha fått Baltzersen med på laget. Han besitter en verdifull kompetanse og har en spennende bakgrunn som vil komme UE Møre og Romsdal til gode og vil sette entreprenørskapskunnskap ytterligere på dagsordenen for barn og unge.

"Vi trenger enda flere gode ideer for å skape innovasjoner og nye arbeidsplasser i våre lokalsamfunn. Skapergleden og utforskertrangen er sterk hos de unge, og jeg har selv erfart at Ungt Entreprenørskap har gode programmer som utløser denne kreativiteten. Jeg gleder meg derfor veldig til å få bidra i dette inspirerende og meningsfulle arbeidet sammen med dyktige lærere, næringslivet, skoleeiere og resten av teamet i UE Møre og Romsdal"
Lars Øyvind Baltzersen

Baltzersen tiltrer stillingen 15. juni 2020.