Ofte stilte spørsmål

Header RMEB 1

Hvor melder vi på vår elevbedrift?

Påmeldingen er dessverre stengt.


Hva vinner man?

1. plassene får 1000,-

2. plassene får 750,-

3. plassene får 500,-


Hva om vi ikke kan være til stede på regionsmesterskapet?

Du kan fremdeles delta i konkurransen Beste videopitch ved å sende inn bedriftens bidrag til oss. De andre konkurransene må du dessverre være fysisk til stede for å delta i.


Hvem er juryen i konkurransene?

Juryen består av representanter fra arbeids- og næringslivet samt studenter. Ungt Entreprenørskap har håndplukket folk til å være dommere på bakgrunn av kompetanse og forståelse for den kategorien de dømmer. Det er dyktige og hyggelige folk som vil vurdere bidragene deres!


Hjelp, vi har lastet opp feil videopitch / gjort feil i påmeldingen!

Ta kontakt med Anne (926 64 946) eller Jannike (930 68 072) dersom dere har lastet opp feil video, eller trenger å endre på noe i påmeldingen. De hjelper dere!

Se gjerne over videopitch og påmelding en ekstra gang for å sikre at de er rette. Ofte er det også lurt å få lærer til å se over først.


Hva må vi ta med til standen?

Elevbedriften velger selv hvordan de vil utforme standen sin. Dere kan f.eks. bruke egne produkter, prototyper, PC, roll up osv. Alt av utstyr dere trenger til utstillingen på standen må ungdomsbedriften ta med selv, og alt som bringes med på standen, skal også tas med hjem i etterkant. Vi har fokus på bærekraft, og dere bør legge vekt på å bruke bærekraftige materialer og utstyr som kan gjenbrukes. Forsøk å skape minst mulig avfall!


Hva er tilgengelig på standen?

Alle bedrifter får et bord og tilgang til strøm. Det er ingen bak- eller sidevegger til plakater, men dere kan ta med egne stativ om dere ønsker.


Kan vi spille musikk på standen?

Vi oppfordrer alle elevbedriftene til å ta hensyn til standene rundt seg, og dere bør derfor også tenke på volum på evt. musikk som spilles.


Hva med lys?

Det er ikke lov å ha levende lys på stand. Det er eventuelt mulig å ta med batteridrevet lysslynge e.l. dersom dere ønsker ekstra lys.