Nye rådgivere i Innlandet

Innlandet nytilsatte aug2021
De nye medarbeiderne i UE Innlandet, f.v. Tea Karoline Aasmundstad, Nina Hylbak og Inger-Andrea Østby.

Et nytt skoleår skal snart sparkes i gang, og i Ungt Entreprenørskap Innlandet har vi tre nye medarbeidere med på laget denne høsten. Alle tre var samlet til oppstartsdager på Lillehammer denne uken, med innføring i alt fra programmer til IT-systemer. Nina og Tea er i full gang allerede, mens Inger-Andrea har kontrakt fra 1. september. Vi ønsker alle tre hjertelig velkommen til Innlandet!

Nina Hylbak

Nina kommer til Innlandet med lang erfaring som vgs-lærer i Nordland. Der har hun bl.a. undervist i programfaget Entreprenørskap og bedriftsutvikling, og hun har dermed god kjennskap til Ungdomsbedrift som metode. Nina, som opprinnelig kommer fra Bærum, returnerer nå til sør etter mange år i nord, og har bosatt seg på Stange. Nina skal ha base på Hamar-kontoret.

Inger-Andrea Østby

Inger-Andrea er tilsatt i 50 % vikariat fram til jul, samtidig som hun skal gjøre ferdig studier. Inger-Andrea i ferd med å avslutte en master i økonomi og administrasjon, og har skrevet masteroppgave om motivasjon for innovasjon blant studenter. Etter jul skal hun jobbe 100 % for UE Innlandet, med kontorsted på Hamar. Inger-Andrea kommer opprinnelig fra Salangen i Troms, og hadde ungdomsbedrift på Sjøvegan vgs i 2012-13.

Tea Karoline Aasmundstad

Tea er tilsatt i 50 % stilling på UE Innlandets kontor på Tynset, og skal primært jobbe i Fjellregionen. Hun skal også kombinere jobben i UE med videre studier. Tea hadde ungdomsbedrift på musikklinja på Vinstra vgs i 2017-18. Hun deltok også på Leder for en dag i 2018. Etter dette har hun fullført to bachelorgrader; i ledelse og digitalisering og i serviceledelse og markedsføring.