Sæterdugul UB, Nord-Gudbrandsdal vgs

Saeterdugul UB Nord Gudbrandsdal Innlandet

Sæterdugul UB fra Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule deltar i NM for ungdomsbedrifter. De går studiespesialisering og tar programfaget entreprenørskap og bedriftsutvikling. Sæterdugul UB jobber med å utvikle en tapasrestaurant som tar vare på kultur og gamle tradisjoner, der de vil bruke lokale råvarer fra de seks kommunene i Nord-Gudbrandsdal.

Sæterdugul UB representerer Innlandet i kategorien Beste forretningsplan.

Norgesmester i forretningsplan!

Torsdag 7. mai ble prisvinnerne i Beste forretningsplan kåret, og Sæterdugul UB gikk helt til topps! Gratulerer så mye til elevene i bedriften; Hedda Vorkinn, Elise Ulateig Lindsøe, Anna Øien Mæhlum og Johanne Edquist.

Heder og ære sendes også til ansvarlig lærer for bedriften, Irene Karin Pedersen Nystuen.

Prisen er en anerkjennelse av det solide arbeidet som ungdomsbedritften har lagt ned, samt det viktige arbeidet som gjøres med entreprenørskap i skolen av Nord-Gudbrandsdal vgs og lokalsamfunnet forøvrig i hele regionen!

Dette la juryen vekt på i sin begrunnelse:

"Denne bedriften har utviklet et spennende konsept som benytter og skaper verdier i hele lokalsamfunnet. Forretningsplanen har kvalitet i alle ledd, er ryddig og oversiktlig med mye informasjon, samtidig som den er presis. Planen bærer preg av en grundighet hvor alle elementene er kvalitetssikret gjennom samarbeid og kontakt med et bredt nettverk. Juryen gleder seg til å besøke vinneren av Beste forretningsplan sommeren 2021 og nyte lokalprodusert mat."
Juryen i Beste forretningsplan, NM UB 2020

Kontaktinformasjon

Hedda Vorkinn, daglig leder, tlf. 468 06 582, epost: heddapropella@hotmail.comUngt Entreprenørskap Innlandet:Karin Rønning, daglig leder, tlf. 480 06 578, epost: karin.ronning@ue.no

Følg Sæterdugul UB på Facebook og Instagram!

Saeterdugul UB logo