Elevans UB - Drammen videregående skole

Elevans UB tilbyr PC-mapper som er designet for hånd etter kundens ønske. Med slagordet "bær for de som trenger hjelp med bæringen" ønsker de å sette fokus på ungdommers mentale helse. Ungdommene går på Drammen videregående skole på Salg, service og reiseliv, og skal representere Buskerud i NM for Ungdomsbedrifter 2024.

Elevans UB tilbyr pc-mapper til en overkommelig pris. Mappenes særtrekk er at de er designet for hånd etter kundens ønske. En andel av overskuddet går til Mental Helse Ungdom for å støtte organisasjonen og deres arbeid. Salget rettes mot jenter og gutter som er opptatt av å ha stilfullt tilbehør i deres hverdag. Mappene skal samsvare med forbrukerens stil og representere de som personer.

"Vi syntes arbeidet med ungdomsbedriften har vært en utrolig spennende og lærerik reise. Vi har selvfølgelig hatt utfordringer på veien og gjort feil, men dette har vi lært av og det har gjort oss enda bedre, og gjorde at sluttproduktet vårt ble så vellykket som vi ønsket. Det har vært mye arbeid og vi har jobbet hardt, og å vinne NM billett for beste yrkesfaglige bedrift var helt utrolig og gjorde hele prosessen så verdt det. Prisen for oss betyr en ny mulighet for å gjøre det enda bedre, og vi skal fortsette å jobbe hardt mot NM. Vi er utrolig takknemlige og vi gleder oss masse til Norgesmesterskapet!"
Elevans UB

Elevans UB tok med seg både 1. plass i "Beste yrkesfaglige bedrift, samt 2. plass i "Beste håndverk" og ble topp 6 i "Beste sosiale entreprenør" og imponerte juryen på Fylkesmesterskapet i Buskerud som blant annet sa følgende om bedriften:

"Bedriften består av dedikerte personer med stor yrkesstolthet."
Beste yrkesfaglige bedrift - juryen

På NM deltar bedriften på følgende konkurranser:

  • Beste yrkesfaglige bedrift - i samarbeid med Eikmaskin
  • Beste sosiale entreprenør
  • Beste forretningsplan
  • Beste bærekraftige stand - i samarbeid med Nova Spektrum

Deltagere i bedriften:

  • Pia Kolstad
  • Ardianna Ademi
  • Tordis Kashindi

Kontaktpersoner:

Les mer om Elevans UB på deres sosiale medie-kanaler:

Instagram

TikTok


Elevans UB Drammen vgs
Elevans
Elevans 2
Image 6