Påmelding til digitalt fylkesmesterskap Troms og Finnmark 2022 er åpen!

I år som i fjor inviterer Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark alle elevbedrifter fylket til å delta på vårt digitale fylkesmesterskap 21. April.

I år kan elevbedriftene delta i 8 kategorier hvor det blir kåret en 1., 2. og 3. plass. Alt dere trenger å gjøre for å delta er å lage en videopitch og ta et bilde av deres elevbedrift som presenterer deres bedrift på en best mulig måte! Videopitchen og bildet er lik for alle konkurranser. Husk at å pitche på film byr på mange flere muligheter enn å pitche på en scene - så slipp kreativiteten løs!

FMEB bilde

De 10 beste videoene fra hver kategori blir videresendt til næringslivet for endelig vurdering og juryering. Hver pris kårer 1, 2 og 3 plass som blir annonsert i vår direktesending fra kl. 11:55 torsdag 21 april.

Påmeldingsfrist: 1. april


Kategorier:

  • Beste Logo
  • Beste Pitch
  • Beste Markedsføring
  • Beste Innovasjon
  • Beste Grønne Entreprenør
  • Beste Sosiale Entrerprenør
  • Beste Spismerav
  • Beste Elevbedrift

Program 21. april

Vi sender årets digitale elevbedriftsmesterskap direkte på vår Facebook-side fra kl. 11:55. Innholdet i programmet vil være variert, der vi både vil ha hilsninger fra lokale aktører og selvfølgelig kåre vinnerne i de 8 kategoriene. Vi ønsker å tilrettelegge for en digital fest og gleder oss veldig! Elevbedriftene har muligheten til å melde seg på alle kategoriene, så her blir det ekstra spennende å se hvem som stikker av med seieren. Selve sendingen vil vare i ca. 30 - 40 minutter, og vi oppfordrer skolene til å samles for å se sendingen.


Innlevering av bidrag

For å delta i en av konkurransene, må elevbedriften sende inn følgende til Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark:

  • En videopitch (maks 2 minutter)
  • Ett bilde av elevbedriften (gjerne med produktet). Det er lov å laste opp flere bilder slik at dere kan presentere elevbedriften og deres produkter/tjenester.

Praktisk informasjon:

Konkurransekriterier: https://www.ue.no/tromsogfinnmark/info/fylkesmesterskap-for-elevbedrifter/konkurransekriterier

Påmelding til elevbedriftsmesterskapet: https://airtable.com/shrOM80ewPQewaWYR

GDPR-skjema (må fylles ut): https://airtable.com/shrn5lGZH409gQ7dj


Vinnerne i Beste sosiale entreprenør, beste grønne entreprenør og Spismerav får mulighet til å delta i en nasjonal konkurranse mot elevbedrifter fra hele landet. Mer informasjon om dette kommer senere.


Portrettbilde Tina 23
Tina Louise Myreng
Prosjektleder, Fagansvarlig grunnskole Troms