Ny prosjektleder i UE Troms

UE Troms har forsterket sitt lag med en ny prosjektleder fra 1.juni. Ildri Jørgensen er utdannet siviløkonom, sertifisert digital markedsfører og har etablert bedriften Tromsø Dronefoto. Hun har også tidligere hatt ungdomsbedrift og vunnet fylkesmesterskapet i Finnmark.


Ildri Jørgensen vil ha kontorsted i Tromsø hvor hun hovedsakelig skal jobbe med oppgaver knyttet til ulike arrangementer opp mot både grunnskole og videregående, såvel som høyere utdanning. Videre vil hun også ha hovedansvaret for grunnskole i Nord-Troms, sosiale medier, samt hjemmesiden.

Gjennom sin egen deltakelse i NM for ungdomsbedrifter, samt andre av UE sine program har Ildri god kjennskap til Ungt Entreprenørskap, både som elev og ansatt da hun også har jobbet i Ungt Entreprenørskap Finnmark som rådgiver.


"Jeg gleder meg veldig til å jobbe med innovasjon og entreprenørskap i praksis igjen! For meg var året med ungdomsbedrift et veiskille, da jeg endelig forstod hva jeg skulle gjøre resten av mitt liv. Jeg ønsker at flere unge skal oppleve den samme gleden og verdien av det å starte opp bedrift. Videre gleder jeg meg også til å jobbe med sosialt innhold for Ungt Entreprenørskap, slik at vi når ut vårt budskap til enda flere. Dette bli gøy!"
Ildri Jørgensen
Ildri Jorgensen

Ildri Jørgensen vil gå inn som en del av UE Troms med totalt seks ansatte fra 1. juni.