Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter og Elevbedrifter 2020 avlyses grunnet smitterisiko tilknyttet Covid-19

Skjermbilde 2020 03 11 kl 16 12 54

Etter samlede anbefalinger fra myndighetene, Folkehelseinstituttet og lokale smittevernsoverleger ser vi oss dessverre nødt til å avlyse Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter 2020, samt Fylkesmesterskapet for Elevbedrifter 2020.

Tirsdag 24. mars skulle over 300 elever fra videregående skoler i Troms delta på Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter. 23. april skulle det også gjennomføres et Fylkesmesterskap for elevbedrifter, med over 100 ungdomsskoleelever påmeldt. Vi vet at dette for mange elever er et høydepunkt, hvor de får muligheten til å presentere hva deres bedrifter har fått til. Det er derfor med tungt hjerte vi må informere om at begge disse arrangementene avlyses. Avlysningen skjer etter anbefalinger fra nasjonale og lokale helsemyndigheter, og er en felles beslutning tatt av Ungt Entreprenørskap Norge og Ungt Entreprenørskap Troms sitt styre.


Liv Brandvoll, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms, sier det har vært en tøff avgjørelse å ta.

"Det føles grusomt å måtte avlyse, særlig når vi vet hvilken formidabel innsats som er lagt ned av både elever, lærere og mentorer for å skape fantastiske elev- og ungdomsbedrifter. Samtidig må vi ta ansvar i en slik krevende situasjon, og følge de anbefalingene vi blir gitt. Vi vil nå jobbe for å komme opp med andre løsninger for bedriftene som i utgangspunktet skulle delta på Fylkesmesterskapene."
Liv Brandvoll, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Troms

Det vil sendes ut egen informasjon til alle påmeldte deltakere, samarbeidspartnere og jurymedlemmer.

Spørsmål vedrørende avlysningen kan rettes til:

Liv Brandvoll, daglig leder
liv.brandvoll@ue.no 450 39 759

Cato Birkestrand, prosjektleder videregående
cato@ue.no 981 31 588