Nordic Salt UB - Heggen Videregående skole

Nordic Salt UB fra Heggen videregående skole er en ungdomsbedrift som har satt søkelys på å produsere et premium havsalt til kulinariske formål. Bedriften har et sterkt fokus på bærekraftig utvikling og ønsker å bidra til en mer miljøvennlig verden. Under Norgesmesterskapet for Ungdomsbedrifter skal bedriften representere Troms og Finnmark i kategoriene: Beste videopitch, Beste regnskap, Beste samarbeid med næringslivet, Beste forretningsplan/-modell og Størst verdiskapingspotensial.

"Salt som f*en"

Slik lyder slagordet til ungdomsbedriften Nordic Salt UB fra Heggen videregående skole. Produktet deres er nemlig lokalprodusert havsalt i ulike varianter og smaker. Det som gjør bedriften deres ekstra spesiell er hvordan dde har klart å bygge identitet inn i sin merkevare og markedsføring av et generisk produkt. De har hele Harstad i ryggen i det kommende Norgesmesterskapet, for de har nemlig dyktige, lokale samarbeidspartnere i hvert steg av verdikjeden sin - fra produksjon til salg. Produktet som selges kan på en måte sies å være lokal tilhørighet og identitet først og fremt.

Nordic Salt UB har som mål å tilby havsaltprodukter av høyeste kvalitet til kundene sine, og jobber hardt for å skille segut i et konkurransedyktig marked ved å tilby unike og eksklusive produkter. Under Fylkesmesterskapet i Troms og Finnmark satt juryen igjen med en god smak i munnen, og sendte derfor bedriften videre til Norgesmesterskapet, hvor de skal delta i kategoriene: Beste videopitch, Beste regnskap, Beste samarbeid med næringslivet, Beste forretningsplan/-modell og Størst verdiskapingspotensial.

"Nordic Salt UB ønsker å bruke gode råvarer fra Harstadområdet og skape unike smaksopplevelser gjennom våre havsaltprodukter. Vi håper også at produktet vårt skal gjøre Harstad mer kjent."
Nordic Salt UB

Daglig leder:

Niklas Kristensen

niklas.kristensen2014@hotmail.com

41381865

Ansatte i Nordic Salt UB:

Lukas Andersen
Mads Ingebrigtsen
Trym Hognestad
Mikael Rogde
Sondre Knudsen
Ansvarlig lærer:

Are Stefan Lomås Johanessen

are.johannessen@tffk.no

959 20 540

Kontaktperson i UE:

Trine Hogseth

Epost: trine.hogseth@ue.no

Telefon: 97547721

Fylkesmesterskap UB Fylkesmesse 23 237