Gearchecker SB - UiT Norges arktiske universitet

Gearchecker SB fra UiT Norges arktiske universitet skal bli den ledende plattformen for valg av friluftsutstyr i Europa og Nord-Amerika og bygge opp et nettverk av frilufts- og utstyrsinteresserte, som deler deres erfaringer og inspirere hverandre til eventyr! 🌎 Under Norgesmesterskapet for Studentbedrifter skal Gearchecker SB delta i kategoriene "Beste Foretningsplan" og "Beste Studentbedrift".

Gearchecker SB forside
Gearchercker SB app

Gearchecker - Det rette valget

Som friluftsmennesker vet vi hvor viktig det er med riktig utstyr for en god og sikker opplevelse i naturen. Men vi er også kjent med researchen som er nødvendig for å gjøre det rette valget. Vi ønsker å bruke tiden i naturen, ikke foran skjermen. Vår plattform Gearchecker, skal gjøre det enklere og raskere å velge riktig utstyr - Første gang.

Plattformen gir brukeren muligheten til å søke på spesifikke turer eller friluftsaktiviteter og finne enkle og visuelle utstyrslister fra andre brukere med erfaring fra nettopp dette området. Med muligheten til å lage og dele personlige anmeldelser av produkter, gir vi makten til å vurdere hva som fungerer tilbake til brukerne.

Vi har mange års erfaring fra ekspedisjoner og friluftsaktiviteter, og vi tror at dette produktet har potensialet til å bli en game-changer for friluftslivet. Vi jobber aktivt med utviklingen av produktet og forventer allerede å lansere appen i 2024.

"We simplify gear and inspire adventure in nature"

🏆 Priskategorier:

Under Norgesmesterskapet for Studentbedrifter skal Gearchecker SB delta i kategoriene "Beste Foretningsplan" og "Beste Studentbedrift".

📣 Kontaktinfo:

Marcus Olling Andersen er daglig leder og har ansvaret for UX-forskning og digital markedsføring.

Johannes Merok er økonomi- og produktansvarlig i Gearchecker SB.

Portrettbilde Sigurd 23
Sigurd Lunde
Høyere utdanning og kommunikasjon