Aktiv Sammen UB fra Alta VGS

Aktiv sammen UB er en ungdomsbedrift bestående av utelukkende blide og glade jenter fra Alta. De beskriver seg selv som samfunnsengasjerte og de vil jobbe med noe som gir mening. De organiserer sosiale aktiviteter for ungdommer med mål om å skape et sterkere felleskap. Det kan virke overveldende og uoversiktlig når man er ny i en by og starter på
videregående. Borteboere blir lett isolert og blant annet resulterer dette i at mange dropper ut av studieløpet. For det første ønsker disse jentene at borteboerne skal få fullført studiene og for det andre at de skal ha det bra i Alta. For det tredje ønsker de å få ungdommen i aktivitet.
Grunnen til at mange borteboere slutter videregående er ofte fordi de ikke har noe å gjøre på fritiden og de har heller ikke et sterkt fellesskap der de hører til. Derfor har jentene valgt å arrangere sosiale arrangementer der aktivitet og samhold står i fokus.


Aktiv Sammen UB representerer region Finnmark i kategorien Beste Sosiale Entreprenør.Sjekk ut den sporty pitchen deres her:
Aktiv Sammen UB 2021 - YouTubeSkole: Alta VGS, idrettslinjaAnsatte i bedriften:
Emma Pharm Bull
Maria Jøraholmen
Emilie Terese Nilsen
Christine Rygh
Mina Ophaug
Thea Sofie Hansen
Ragna Malene Michaelsen
Frida KarlssonDaglig leder:
Emma Pharm Bull mob: 41383721
Epost: emmaphb@icloud.comAnsvarlig lærer:
Lill Eli Johansen mob: 93441727
Epost: lill.eli.johansen@tffk.noKontakt i Ungt Entreprenørskap:
Kariann Ittelin mob: 41659510
Epost: kariann.ittelin@ue.noLenke til bedriften på Facebook:
Aktiv sammen UB | Facebook
Aktiv Sammen UB 2