Ledersamling

Ledersamling forsidebilde 21

Velkommen til ledersamling for ungdomsbedrifter!

Hva er ledersamling?

Årets ledersamling for ungdomsbedrifter avholdes i Tromsø 21.-22. november og i Alta 27.-28 november. Det blir en todagers samling fullspekket av spennende foredrag, workshops, nettverksbygging og gruppearbeid med andre ungdomsbedriftsledere fra hele fylket.

Hvem kan delta?

Ungt Entreprenørskap beregner 100-120 deltakere ledersamlinga. Det betyr at alle daglige ledere i ungdomsbedrifter får mulighet til å delta. Vi vil også ha plass til noen styreledere dersom det er ønske/behov. Men her er det «førstemann til mølla» på styrelederplassene. Daglig ledere som er påmeldt innen fristen vil bli prioritert. Etter påmeldingsfristen sender vi ut mail med info om hvem som er påmeldt og evt. hvem av styrelederne som får mulighet til å delta. Hvis noen har spesielle behov slik at det er nødvendig at styreleder også deltar er det fint hvis dere melder ifra til meg om det, så vil det bli prioritert. Vi i Ungt Entreprenørskap ønsker gjerne at en lærer pr skole følger elevene som må reise. Dersom dette er problematisk melder dere ifra til oss, så finner vi en god løsning. Viktig at dere også melder fra om matallergier for alle deltakere gjennom påmeldingsskjemaet.

Reise

Ungt Entreprenørskap dekker reise, måltider og overnatting for tilreisende.

Gjennomføring:

Alle møter opp til oppsatt tid i møtelokalet. Se program under.

  • Vi forventer at alle deltakere er aktive i samtaler, gruppeoppgaver og det som skjer disse to dagene. Samlingen arrangeres for dere spesielt, med mål om at dere skal sitte igjen med en positiv opplevelse, nye bekjentskaper, masse lærdom og motivasjon – og da blir utfallet best om en er mest mulig aktiv 😊
  • Alle må forbedrede en presentasjon av sin ungdomsbedrift (varighet maks 2 minutter) i forkant av samlinga.
  • Vi kommer til å dele inn i arbeidsgrupper, og de presenteres for dere når vi starter samlingen.
  • Se invitasjonen med program for Tromsø eller Alta, med forbehold om små endringer.
  • Vi har invitert inn mange foredragsholdere fra lokalt næringsliv, som skal motivere og inspirere dere. Ta dem vel imot. Det vil også bli anledning til å stille foredragsholderne spørsmål.
  • NB! Dette er et alkoholfritt arrangement!


Påmelding

Påmeldingsfrist: 27. oktober

Portrettbilde Solveig 23
Solveig Ittelin
Prosjektleder, grunnskole Midt-Troms