Elevkurs, Viken


UE Livestream

Kursuka vil gjennomføres som korte webinar med forskjellige temaer. Webinarene som gjennomføres er følgende:

  • HR og teambuilding
  • Forretningsmodell
  • Sosiale medier
  • Utforming av utstilling
  • Lederkurs

Elevene kan delta som tilskuere på webinarene. Video og lyd er automatisk skrudd av, men de har mulighet til å stille spørsmål underveis via chat. Vi sender ut opptak av webinaret til de elevene som ikke har anledning til å delta live. Dette velger de i påmeldingen, som vil si at elevene må melde seg på uavhengig om de vil se kurset live eller i opptak. I tillegg tilbyr vi veiledning med en UE-rådgiver (kun for Akershus-regionen).


24905452816 42015c8d35 k

Veiledning med en UE-rådgiver (kun for Akershus-regionen)

Ungdomsbedriftene kan booke en veiledningsøkt på 15 minutter med en UE-rådgiver, hvor de skal stille spørsmål om hva de vil knyttet opp mot ungdomsbedriften sin. Vi tilbyr veiledning gjennom hele dagen på følgende datoer:

Mandag 15. november

Torsdag 18. november

Tirsdag 23. november

Onsdag 24. november

Fredag 26. november

Bookingen kan gjøres ved å klikke her. (kun for Akershus-elever)


Kurs i ledelse

Petter Skotland gjennomfører et webinar om ledelse for ungdomsbedriftene i Viken. Kurset passer for de som har rollen som daglig leder i ungdomsbedriften. Kurset kan enten sees digitalt eller i opptak, påmelding må gjøres uansett. Det vil bli mulig å stille spørsmål underveis i chatten.

Når: 15. november kl. 13:00 - 14:00


Meld dere på via denne lenken.


HR-kurs

Maria Julnes Gram fra NAV Arbeidslivssenter i Akershus gjennomfører et webinar om HR (human resources) for ungdomsbedriftene i Viken. Kurset passer for den som er personalansvarlig i bedriften. Kurset kan enten sees digitalt eller i opptak, påmelding må gjøres uansett. Det vil bli mulig å stille spørsmål underveis i chatten.

Når: 18. november kl. 10:00 - 11:00


Meld dere på via denne lenken.


Kurs i forretningsmodell

Karianne Myklebust og Elisabeth Fjelltun fra NMBU gjennomfører et webinar om forretningsmodell for ungdomsbedriftene i Viken. Kurset passer for alle i ungdomsbedriften. Kurset kan enten sees digitalt eller i opptak, påmelding må gjøres uansett. Det vil bli mulig å stille spørsmål underveis i chatten.

Når: 26. november kl. 10:00 - 11:00


Meld dere på via denne lenken.


Kurs i sosiale medier

Monica Torp Olufsen fra Netspire gjennomfører et webinar om sosiale medier for ungdomsbedriftene i Viken. Kurset passer for de som jobber med markedsføring og sosiale medier i ungdomsbedriften. Kurset kan enten sees digitalt eller i opptak, påmelding må gjøres uansett. Det vil bli mulig å stille spørsmål underveis i chatten.

Når: 30. november kl. 13:00 - 14:00


Meld dere på via denne lenken.


Kurs i utstilling

Henrik K. Gislerud fra WorkMan Norway vil mest sannsynlig gjennomfører et webinar om bygging av en god utstilling for ungdomsbedriftene i Viken. Kurset passer for alle i ungdomsbedriften. Kurset kan enten sees digitalt eller i opptak, påmelding må gjøres uansett. Det vil bli mulig å stille spørsmål underveis i chatten.

Når: Tid kommer


Meld dere på via denne lenken.


Har dere spørsmål om kursene? Ta kontakt med din rådgiver her:

Petter Small
Petter Skotland
Daglig leder UE Akershus