Samling for daglig ledere i ungdomsbedrift - Vestland 2023


Torsdag 9. november kl. 10:00 - 11:30 arrangeres første samling for daglig ledere i ungdomsbedrifter i Vestland.

Påmeldingsskjema finner dere nederst i artikkelen.


BI samarbeider med Ungt Entreprenørskap og inviterer ledere av alle ungdomsbedrifter til digitalt lederforum i regi av BI. Her får du faglig påfyll om ledelse, og møte andre ledere av ungdomsbedrifter.

Som ny leder står man foran mange valg og potensielle utfordringer. På samlingen møter du Mats Glambek, som er førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI, Campus Bergen.

Mats profilbilde 1

Mats forsker på ledelse og arbeidsmiljø, og underviser på bachelor og master innen temaer som gruppepsykologi, personlighetspsykologi, seleksjon og ledelse. Han er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen (UiB) og har også doktorgrad fra UiB innen organisasjonspsykologi, med fokus på destruktiv samhandling som mobbing og trakassering på arbeidsplassen. Mats vil gi et innblikk i teorier om ledelse, hvordan arbeide i grupper og team, relasjonsorientering versus oppgaveorientering, personlighet og yrkesliv og trivsel og mistrivsel på arbeidsplassen.

IMG 8501
Fridtjov Falch Sorø
Fagansvarlig videregående skole