Pitchekveld - NM uttak for studentbedrifter i Bergen


Velkommen til pitchekveld for studentbedrifter hos Avo Consulting, tirsdag 25. april kl. 17-19!


Gjør du det mulig for folk som er gode med AI til å tjene penger på dette, lager du app for å få oversikt over kommende arrangementer eller en plattform for å fremme fritidsaktiviteter for barn og unge? Tilgjengeliggjør du pensumbøker for studenter eller er du rett og slett den som har satt målet om å skape de kuleste eventsene i Norge? Dette er bare en liten del av det dere holder på med, og det vi ønsker å høre om i deres pitch. Bli med på pitchekveld og vis fram deres idé og arbeid.

Avo Consulting og co-founder Christoffer Pettersen åpner dørene sine i Nøstegaten 58, og vi inviterer til en kveld fylt med inspirasjon, networking, pitching og ikke minst mat og drikke. Helt gratis selvfølgelig. Alt du må bidra med er deg selv og en pitch på maks 2 minutter for deres bedrift.


Program

Velkommen
Innlegg ved Christoffer Pettersen
"Two minuntes to convince" - pitch fra studentbedriftene
Mingling med mat og drikke
Kåring av beste pitch og hvem som får reise til NM Studentbedrift 2023!


Juryen

Torstein Fjelltveit Skagseth, Knowit Experience Bergen
- Rådgiver innen strategi, forretningsutvikling og digital transformasjon

Åshild Aarø, Startup Lab
- Sustainability manager

Christoffer Pettersen, Avo Consulting
- Co-founder og partner


Hvordan holde en god pitch!

Usikker på hvordan du skal pitche? Sjekk ut våre tips:


Meld på din bedrift innen 21. april!