2. samling for daglig ledere


Tirsdag 24. januar kl. 10:00 - 11:30 arrangeres andre samling for daglig ledere i ungdomsbedrifter i Vestland.

Påmeldingsskjema finner dere nederst i artikkelen.

Du vil få tilsendt en e-post med lenke til det digitale møtet (plattformen som benyttes er Zoom).

Dersom du ikke mottar lenken, sjekk gjerne din søppelpost, og ta eventuelt kontakt med oss på mia.haaland@ue.no.BI samarbeider med Ungt Entreprenørskap og inviterer ledere av alle ungdomsbedrifter til digitalt lederforum i regi av BI. Her får du faglig påfyll om ledelse, og møte andre ledere av ungdomsbedrifter.

Som ny leder står man foran mange valg og potensielle utfordringer. På samlingen møter du Mats Glambek, som er førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI, Campus Bergen.

Vel møtt til samling igjen, og husk spørreskjema fra forrige gang!

Mats profilbilde 1

Mats forsker på ledelse og arbeidsmiljø, og underviser på bachelor og master innen temaer som gruppepsykologi, personlighetspsykologi, seleksjon og ledelse. Han er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen (UiB) og har også doktorgrad fra UiB innen organisasjonspsykologi, med fokus på destruktiv samhandling som mobbing og trakassering på arbeidsplassen. Mats vil gi et innblikk i teorier om ledelse, hvordan arbeide i grupper og team, relasjonsorientering versus oppgaveorientering, personlighet og yrkesliv og trivsel og mistrivsel på arbeidsplassen.