Forretningsmodell - digitalt kurs for ungdomsbedrifter


Å lære seg viktige verktøy og bruke de aktivt er nøkkel for å lykkes med forretningsideen din. Vi lærer deg forretningsmodellering og verktøyet Business Model Canvas.

Business Model Canvas er et verktøy utviklet av Alexander Osterwalder. Verktøyet er et rammeverk som består av ni byggeklosser. De hjelper deg å kartlegge kundesegmenter, verdiløfte, kanaler, kunderelasjoner, inntektsstrøm, ressurser, kjerneaktiviter, partnere og kostnader.

Tid: 16. oktober kl. 10.00 - 11.30 digitalt på Zoom
Meld deg på her og motta lenke til kurs på epost.

Vi anbefaler at alle i ungdomsbedriften sitter sammen og logger seg på fra en PC.
Husk å logg dere på i god tid før kl. 10 - se tips lengre nede om zoom.

BMC1

Forretningsmodellen skal svare på spørsmål som
hva skal du levere?
hvem er kunden?
hvem er venner og konkurrenter?
hvordan skal du selge?
hvordan skal du ta betalt?
hvordan skal du levere?

Forarbeid: For at dere skal få mest mulig ut av kurset vil vi gjerne at dere på forhånd identifiserer forretningsideen deres. Skriv den ned og konkretiser sammen.

Videokonferanse:
Vi skal bruke videokonferanseløsningen for Zoom. Den beste opplevelsen vil du få dersom du laster ned skrivebordsapplikasjonen enten på PC eller MAC. Det er imidlertid ikke alle arbeidsgivere som tillater at man laster ned Zoom. For å laste ned skrivebordsapplikasjonen gå til:
https://zoom.us/download - Zoom Client for Meetings

Vi kommer til å være tilgjengelige på Zoom fra 9:45 slik at dere kan teste oppkobling, lyd og bilde før vi starter kl. 10:00.

Kurset gjennomføres også 12. og 15 oktober