Fylkesmesterskap Ungdomsbedrift

Velkommen til fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Vestland!

Fylkesmesterskap for ungdomsbedrift avholdes:

  • 14. mars 2024 i Førde, på Førde videregående skole
  • 20. mars 2024 i Bergen, på Amalie Skram videregående skole

Viktige datoer

  • Påmeldingsfrist: 12. februar kl. 23.59. Påmeldingsfristen er ute og skjema er lukket.
  • Frist innsending dokumentasjon: 5. mars kl. 12.00. Innsendingsskjema og informasjon om innsendelser finner dere her: Innlevering
  • Alle digitale intervjuer gjennomføres 12. mars.

I 2024 vil oppsettet for fylkesmesterskapene se litt annerledes ut enn tidligere år. Først og fremst har vi ny lokasjon for mesterskapet i Førde, som vil avholdes på nye Førde videregående skole!


Konkurransene er i all hovedsak like, og dere finner konkurransekriteriene her:


Den største endringen blir at elevene i år vil møte juryen i ulike konkurranser i egne intervju, heller enn mens de står på stand. Noen intervju vil gjennomføres digitalt. Hvordan hver konkurranse gjennomføres finner dere i kriteriene over. Vi håper at dette vil føre til at alle ungdomsbedrifter føler seg godt forberedt til å møte juryen i en konkurranse og får fram det de ønsker å fortelle. Detaljer om intervjuene og hvordan planen for dagen vil se ut i Førde og i Bergen vil bli publisert etter første påmeldingsfrist 12. februar.

I tillegg vil det ikke være stand-vegger på årets messer. I perioden man står på stand vil man få utdelt bord hvor man kan plassere produkter. Målet med dette er blant annet å minske mengden søppel. Nærmere informasjon om dette, samt retningslinjer, vil bli publisert i god tid før mesterskapsdagene.


Mia
Mia Dahl Meidell Haaland
Fagansvarlig høyere utdanning, rådgiver videregående skole
IMG 8501
Fridtjov Falch Sorø
Fagansvarlig videregående skole
Eivind
Eivind Husabø
Prosjektleiar vidaregåande skule og høgare utdanning