Spiseli SB

Spiseli logo

Spiseli SB skal i samarbeid med ulike spisesteder gjøre det enklere for besøkende å oppdage spisesteder, samt effektivisere og forenkle besøksprosessen på restauranten ved bruk av en digital plattform.

"Sammen skaper vi lettvinte restaurantbesøk"

Restaurantbransjen har blitt hardt rammet som følge av pandemien, og det er blitt behov for å styrke bransjen. Spiseli vil bidra til lettvinte restaurantbesøk, i håp om å gjøre det mer attraktivt å gå ut for å spise. På denne måten tar Spiseli utgangspunkt i en samfunnsaktuell og fremtidsrettet problemstilling.

Spiseli er en plattform som vil inneholde funksjoner som forenkler og effektiviserer planleggingen av et restaurantbesøk, både for gjester og ansatte. Ved å ta i bruk funksjoner som reservering av bord, forhåndsbestilling av mat og tilrettelegging av allergier vil Spiseli fungere som en bro mellom restaurantene og deres respektive kunder. Spiseli har et mål om å samle alle kulinariske opplevelser på ett og samme sted, som da vil gjøre det lettere for nysgjerrige forbrukere å finne fram til spisesteder som ivaretar deres behov.

Konkurranser:

  • Beste forretningsplan/modell
  • Beste studentbedrift i samarbeid med Ferd
  • Beste sosiale entreprenør


Kontakt

Neda Marija Miceviciute - daglig leder og økonomiansvarlig
Thea Karoline Sæle - produkt- og salgsansvarlig
Christian August Wabakken - markeds- og kommunikasjonsansvarlig


Kontakt daglig leder: tlf. +47 96810301 / sb.spiseli@gmail.com


Robert Ingvaldsen - foreleser, Handelshøyskolen BI