Tre nyansatte i Ungt Entreprenørskap Vestfold og Telemark

Skoleåret er i gang og vi har med oss tre nyansatte; Cathrine Kvitberg, Steffen Steffensen og vår nye lærling Herman Stenbakk. Vi er klare for en ny og spennende høst!

UE Vestfold og Telemark er nå klare for et nytt og spennende skoleår. Vi har også i den anledning ansatt tre nye for å gi dere lærere, elever og frivillige et år fylt med kreativitet, skaperglede og høyt engasjement.

Her får dere en presentasjon av våre dyktige nyansatte.

Photo 2021 08 12 14 21 57

Steffen Steffensen

Adjunkt med teknisk bakgrunn som har drevet egen bedrift i 24 år, med økonomisk overskudd i alle årene. Steffen har også vunnet flere priser; NHO Årets reiselivsbedrift 2014, Gasellebedrift 2008. Steffen startet hos oss 9. august og skal jobbe med ungdomsbedrift i region Telemark.

"Jeg liker entreprenørskap som metode, et viktig verktøy inn i ny tid med et samfunn i konstant fornyelse. Ser frem til å jobbe i et solid team med høy tverrfaglig kompetanse. Håper samarbeidet med skoler vil hjelpe elevene med å åpne nye dører."
Steffen Steffensen, Rådgiver videregående skole

Cathrine Kvitberg

BA i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling ved Høyskolen Kristiania, og et årsstudium i Prosjektledelse ved samme høyskole. Hun hadde under sin studietid programmet Studentbedrift og drev Dys SB. En vellykket bedrift som hadde et prisdryss under sitt regionmesterskap. Denne bedriften ble i 2020 overført til et AS. Cathrine startet hos oss 9. august og skal jobbe med våre programmer i barneskolen, med et fokus på programmet SMART.

"Noe av det gøyeste med denne jobben er at vi kan bidra til å gi elever mestring og troen på seg selv. Jeg brenner for verdiskapning, innovasjon og kreativitet som er en stor del av min tildelte stilling."
Cathrine Kvitberg, Rådgiver barneskole

Herman Stenbakk

Herman er vår nye lærling skal være hos oss i to år. Forrige skoleår var han daglig leder i ungdomsbedriften Corona-Kit UB og gikk Service og samferdsel på Sandefjord videregående skole. Ungdomsbedriften hans deltok også på NM for ungdomsbedrifter. Herman er dyktig, engasjert og klar for alle oppgaver han får. Herman startet hos oss 9.august og skal jobbe med flere programmer og arrangementer gjennom sin tid som lærling hos oss.

"Jeg ser frem til å kunne inspirere unge mennesker til å tenke nytt og til å skape verdi. Jeg gleder meg veldig til å komme ut og møte alle elevene og lærerne. Det blir veldig spennende å følge med på alle de ulike bedriftene og se deres utvikling igjennom skoleåret."
Herman Stenbakk, Lærling
Skjermbilde 2021 08 12 kl 15 02 42

Vi ønsker velkommen til Cathrine, Steffen og Herman og også velkommen til et nytt skoleår!