Nye ansikter i UEVT

Nye Ansikter i Ungt Entreprenørskap Vestfold og Telemark

Vi er stolte over å presentere våre tre nye tilskudd til vårt team i Ungt Entreprenørskap Vestfold og Telemark. Allerede inn i deres andre måned in action har våre nyansatte synliggjort både spisskompetanse og erfaring som vil komme våre entreprenørskapslærere til gode.
La oss presentere de tre nykommerne:

Inger-Helen Hegna

Med 17 års erfaring som både kontaktlærer, teamleder, praksisveileder, MOT-coach og ressurslærer, har det gitt henne en solid erfaring og forståelse for elevenes og lærernes behov. Inger-Helen var ansvarlig for flere tverrfaglige prosjekter ved Heistad ungdomsskole og er generelt svært opptatt av praktiske prosjekter som fremmer kreativitet, samarbeid og mestring i skolene.

Inger-Helen ser frem til å bidra til elevenes reise mot mestring og samarbeid og er klar for å bidra med kreative pedagogiske løsninger basert på hennes omfattende erfaring med både elever og lærere. Inger-Helen brenner for en enda mer praktisk skolehverdag spesielt fokusert på ungdomsskolen.

Gøril Fagerlund Soldal

Gøril har selv gått gjennom UE-programmene og har hatt sin egen studentbedrift i sitt innovasjons- og entreprenørskapsstudie ved USN. Hennes brennende lidenskap for innovasjon og entreprenørskap gjorde at Gøril engasjerte seg som leder i Start USN, en studentorganisasjon som dyrker entreprenørånd blant studenter.

Hennes dype forståelse for entreprenørskapets kjerne gjør henne til en verdifull rådgiver i videregående skole hos oss.

Erlend Lund Grønner

Med sine 14 år i skoleverket har Erlend opparbeidet seg en omfattende erfaring som grunnskolelærer, avdelingsleder og leirskolelærer. Hans engasjement for å fremme høy elevaktivitet og en praktisk tilnærming til alle fag er hans inspirasjon.

Erlend vil bruke sin innsikt hva lærerne står i i sin hverdag for igjen å kunne tilgjengeliggjøre og ytterligere skreddersy UE sine entreprenørskapsprogram for nettopp lærerne. Erlend ser frem til å utnytte sin erfaring og engasjement fra skolesystemet som rådgiver i videregående skole.

Spennende utsikter

Med Inger-Helen Hegna, Gøril og Erlend på laget forsterker UEVT sitt team for å utvikle kreativitetsmuskelen hos de unge.

Her er hva de tre nye sier selv hva de gleder seg mest til med jobben i UE:

Erlend: "Jeg ser frem til å være en ambassadør for entreprenørskap for videregående skoleelever i Vestfold og Telemark. Jeg ønsker å levere gode entreprenørskapstilbud som motiverer, lærer og utvikler elevene, og som jeg selv har erfart som lærer."

Inger-Helen: "Det gir meg stor glede å være en del av tverrfaglige og kreative aktiviteter i grunnskolene. Å se elever oppnå mestring og samarbeid er utrolig givende. Dette er elementer jeg selv hadde ønsket mer av i min egen skolehverdag."

Gøril: "Jeg ser virkelig frem til å bli en del av det dynamiske teamet i UE og få muligheten til å inspirere og engasjere både videregående- og grunnskole-elever. Å kunne vekke den samme inspirasjonen som jeg selv opplevde i mine studieår, er utrolig spennende."

Vi er råstolte av å ha disse tre ressursene på laget og ønsker de fortsatt lykke, lykke til!

For mer informasjon om vårt team og de ulike programmene vi tilbyr, besøk våre nettsider eller ta kontakt med oss direkte.

Skjermbilde 2023 08 11 kl 12 52 26
Inger Helen Hegna
Rådgiver for grunnskole
Gorilportrett
Gøril Fagerlund Soldal
Rådgiver for grunnskole og videregående skole
Skjermbilde 2023 08 11 kl 12 52 10
Erlend Lund Grønner
Rådgiver for videregående skole