Fylkesmesterskapet for elevbedrifter - En dag vi sent vil glemme

Over 100 elever fra 10 ulike ungdomsskoler i Vestfold og Telemark deltok i Fylkesmesterskapet for elevbedrifter den 6.april. En dag fylt med glede, latter og et voldsomt engasjement for kreativitet og skaperglede.

Beste EB

Juryen er over seg av begeistring og er så imponerte over elevbedriftene i Vestfold og Telemark. Vinneren av den gjeve prisen Beste Elevbedrift i Vestfold og Telemark gikk til GymMatch EB fra Borgheim ungdomsskole i Færder kommune. For en glede og mestringsfølelse elevbedriften kjente på da juryen leste opp begrunnelsen:

DSC08088 Middels

"Elevbedriften dekker et tydelig sosialt behov og har et brennende engasjement for tjenesten. Bedriften er tydelig og overbevisende i sin kommunikasjon. De har kommet langt i utviklingen og juryen er overbevist om at denne tjenesten kan bli en realitet"

Elevbedriftene i Vestfold og Telemark har dette skoleåret hatt stort fokus på psykisk helse og det å ta vare på hverandre. Det samme kan vi si om Gym match EB. De har nemlig designet og laget en app hvor man kan finne sin ultimate treningspartner. For hvem vil vel ikke få seg den perfekte treningspartner?

Fylkesmesterskapet i år var todelt. 5 kategorier var forhåndsjuryert hvor elevene sendte inn bidragene sine digitalt og juryen juryerte innsendte bidrag. Resterende 5 kategorier var juryert fysisk på fylksmesterskapsdagen den 06. april. For å se vinneroversikten, samt se dagen gjennom elevenes øyne, Klikk deg inn her.

Alt i ett
Inngang
Ida tar bilde

Vi er utrolig stolte over dagen vi laget sammen med 28 jurymedlemmer fra næringslivet, samt elevene! Takk for en fantastisk dag.