Etablering av bedriftskonto for elev-, ungdoms- og studentbedrifter i Vestfold og Telemark 2023-24

Manedens nytt

Etablering av bankkonto for elev-, ungdoms- og studentbedrifter kan enkelt og kostnadsfritt opprettes hos vår hovedsamarbeidspartner Sparebanken Sør.

I samarbeid med Sparebanken Sør kan Ungt Entreprenørskap Vestfold og Telemark tilby konto og nettbank med kostnadsfri etablering for elev-, ungdoms- og studentbedrifter som er ferdig registert hos Ungt Entreprenørskap Vestfold og Telemark.

Sparebanken Sør er opptatt av at du som medarbeider, leder eller gründer i morgendagens næringsliv utvikler gode ferdigheter innen økonomisk styring. Derfor samarbeider vi for å tilby muligheten til å få en god start, drift og avvikling av bedrifter.

Alle elev-, ungdoms- og studentbedrifter i Vestfold og Telemark som oppretter en bedriftskonto hos Sparebanken Sør vil få 500kr i sin startkapital-pott. Ønsker din elev-, ungdoms- eller studentbedrift å opprette bedriftskonto hos Sparebanken Sør? Klikk her for mer informasjon.

Følgende må være på plass før dere kan starte registrering av bankkonto for bedriften:

* Samordnet registreringsmelding fra Brønnøysundregistrene
* Vedtektene til bedriften

Sammen med banken er det produsert en enkel veiledning som elever og lærere kan følge i forbindelse med etablering av bankkonto.


Klikk her for veiledning


Opprettelse av VIPPS for bedrift

Dersom bedriften ønsker å tilby Vipps som betalingsmetode, kan dette enkelt opprettes selv ved å registere dere HER. Les mer om Vipps på deres nettside.

Bruk av andre banker

Dersom dere har avtale med andre banker ber vi dere å ta kontakt med dem direkte ved spørsmål.


Spørsmål i forbindelse med etablering av bankkonto i Vestfold og Telemark?

Skjermbilde 2023 08 11 kl 12 52 26
Inger Helen Hegna
Rådgiver for grunnskole
DSC05429
Ingrid Skjold Skaugerud
Rådgiver for videregående skole
Photo 2023 12 14 12 57 31
Veronica Ranheim Sveen
Rådgiver høyere utdanning