Blå innovasjonscamp - digital


Blå innovasjonscamp for 10. trinn – 20.oktober

Bli med på en havbruksorientert innovasjonscamp med fokus på den blå næringen. Her kan du også finne ut hvordan det å ta videregående på Guri Kunna VGS. Elevene løser reelle problemer som eksisterer i den blå næringen i dag og får samtidig oppleve øyriket fra sin beste side. I fjor ble over 65, 10.klassinger samlet for en dag med opplevelser, innovasjon og god mat:)

I en tid med korona gjennomførte vi BLÅ innovasjonscamp digitalt, dette ble en så stor suksess at vi har valgt å fortsette med det. Så her jobber elever fra hele Trøndelag i klasserommene sine, med problemstillinger fra Frøya. Den digitale utgaven gjennomføres 18.oktober

Begge alternativer har vært stor suksess, og dermed vil årets camp bli en hybrid av begge metoder. Mer informasjon og detaljert agenda for begge alternativer kommer ved påmelding. Ettersom vi har plass til å ha med kun 65 elever for fysisk camp, vil dette alternativet være førstemann til mølla og vi oppfordrer til å melde på elever som har egeninteresse og ser dette som et mulig utdanningsløp.


Gir du dine elever sjansen til innblikk i ei blå fremtid?