Food Manager UB, Thora Storm videregående skole

Food Manager UB har som mål å revolusjonere matplanlegging ved å tilby en smart og enkel løsning for å lett holde oversikt over matvarene man har hjemme. Appen gir deg muligheten til å alltid vite nøyaktig hva du har av mat i huset, og tilpasser oppskrifter og handlelister deretter

Food Manager tjenesten skiller seg fra konkurende løsninger ved et API-sammarbeid med Reitangruppen og Æ-appen som fører kjøpsinformasjonen til brukeren fra dagligvarebutikkene, direkte inn til Food Manager tjenesten. På denne måten blir både inn- og utscanningen av varer automatisert, slik at brukeren slipper å måtte legge inn/fjerne hver vare manuelt.

Vi har kommet langt i utviklingen av appen vår. Til nå har vi en interaktiv prototype av appen, som gir en god idé om hvordan tjenesten vil fungere og se ut for brukerne. I tillegg har vi også utviklet en backendprototype, som gir grunnlaget for hvordan databehandling og integrasjoner vil fungere i appen. Disse to prototypene gir oss en god forståelse for hvordan appen vil fungere når den er ferdig utviklet.

Nå jobber vi med å utvikle en MVP (Minimum Viable Product) av appen. MVP’en vil gi en enkel versjon av appen med de viktigste funksjonene, slik at vi kan teste appen med virkelige brukere og få deres tilbakemeldinger. Dette vil være et viktig skritt for å sikre at vi har en app som lever opp til brukernes forventninger, og gir den best mulige opplevelsen.

"Vår visjon er å revolusjonere måten vi planlegger og håndterer mat på. Med Food Manager ønsker vi å gi både enkeltpersoner og bedrifter en enkel, smart og bærekraftig løsning som reduserer matsvinn og forenkler hverdagen."
Torjus Børve, daglig leder i Food Manager

Deltagere i ungdomsbedriften

Torjus Børve, daglig leder

Eilei Vold, personalsjef

Augustas Ernestas, økonomiansvarlig

David Klein Minervini, produktansvarlig

Even Skjetne Kroppan, markedsansvarlig


Kontaktinfo

Daglig leder: Torjus Børve, 469 65 909

Ansvarlig lærer: Knut Skatvedt Langsjøen, 958 03 050, knulan@trondelagfylke.no

Fylkeskontakt UE: Marthe Strømsem, 481 55 710, marthe.stromsem@ue.no


På NM deltar Food Manager UB på følgende konkurranser

  • Beste videopitch
  • Beste markedsføring
  • Størst verdiskapingspotensial – i samarbeid med Ferd
  • Beste bærekraftige stand - i samarbeid med NOVA Spektrum
  • Bærekraftprisen – i samarbeid med Storebrand
  • Beste samarbeid med næringslivet – i samarbeid med NHO
  • Beste innovative vare/tjeneste – i samarbeid med Virke
  • Beste sosiale entreprenør
  • Beste regnskap
2023 mar 15 Ungt Entreprenorskap fylkesmesse 77