Tonnie Stensland er vår nye rådgiver!

Tonnie

Velkommen til oss!

Tonnie Stensland har tatt over etter Jan Erik Jacobsen og hennes ansvarsområde vil være de videregående skolene sør for Boknafjorden. Sammen med Hege Solhaug i Haugesund og Tom Sjøen som jobber med yrkesfag, vil hun utgjøre teamet som skal håndtere aktiviteten vår på vgs i årene som kommer.

"Jeg er både ydmyk og stolt over å få mulighet til å ta over rollen til Jan Erik. Så ser jeg veldig frem til å møte alle de dyktige lærerne og den fantastiske ungdommen vi har i Rogaland!"
Tonnie Stensland

Et godt tilskudd!

Tonnie har yrkesfaglig bakgrunn med svennebrev i mediegrafikerfaget fra 2008 og avslutter lærerutdanningen YFL design og håndverk/medieproduksjon denne våren. Hun startet sin karriere i mediebransjen og har jobbet i trykkeri, avis og radio. Senere har hun jobbet med salg og ledelse i Jærbladet og Coca-Cola European Partners. De siste par årene har hun jobbet som vikarlærer på medier og kommunikasjon ved Bryne VGS.

Tonnie er jærbu bosatt på Bryne. Hun er 34 år, har tre barn, liker å være sosial og har en forkjærlighet for både kreative prosjekter, golf og fluefiske.

"Tonnie framstår dyktig og engasjert, hun er en person du har lyst til å bli kjent med! Jeg gleder meg over å ha fått henne med på laget og ser fram til å introdusere henne til lærere og elever til høsten!"
Maria Aasbø, daglig leder Ungt Entreprenørskap Rogaland