Nye krefter på plass i Rogaland

Vi har ryddet plass og klargjort nye pulter når vi nå ønsker tre nyansatte velkommen til Ungt Entreprenørskap Rogaland! Hege Solhaug, Tom Sjøen og Nanna Aanderud-Larsen styrker laget fra august.

Hege Sohaug overtar etter Brit Astrid Grønning Strømfors som rådgiver for videregående opplæring i Nord-Fylket. Hege har flere års erfaring som lærer og rådgiver i ungdomsskolen og har de siste årene jobbet som prosjektleder i Vigilo. Der har hun jobbet med digitale kommunikasjonsløsninger for skole og barnehage. Hege har stort nettverk både innenfor skole og næringsliv i Haugesund og har lenge hatt et øye for entreprenørskap i skolen. Hege vil ha kontorsted i Haugesund sammen med kollega Ina.

P6230205

"Jeg ønsker å jobbe i UE for å kunne motivere unge mennesker og bruke erfaringer og nettverk i både skole og arbeidsliv, slik at vi får en skole som retter seg enda mer mot fremtidens arbeidsmarked".

Tom Sjøen er ansatt som rådgiver for ungdomsbedrift på yrkesfag. Han kommer fra rådgiverstilling ved Opplæringskontoret for salg og service hvor han har formidlet lærlinger mellom skoler og bedrifter. Tom har også flere års erfaring som selger fra bil- og elektronikkbransjen og han har derfor, i likhet med Hege, opparbeidet seg et stort nettverk innenfor næringslivet i regionen. Tom vil ha kontorsted i Stavanger.

P6230193

"Jeg ønsker å bidra til at unge mennesker skal få føle mer mestring i skolehverdagen. At de finner sin rolle og at de får jobbe med noe de tror på. Jeg har tro på at de aller fleste lærer best med å gjøre og at kvaliteten på læring øker når ansvar og tillit blir gitt. Jeg gleder meg til å komme i gang og først av alt vil jeg ut i skolene for å møte lærere og elever. Jeg gleder meg!"

Nanna Aanderud-Larsen er vår nye trainee og hun skal jobbe med kommunikasjon, innholdsproduksjon og sosiale medier. Nanna har akkurat ferdigstilt Bachelor i fjernsyns- og multimedieproduksjon ved universitetet i Stavanger (UiS). Hun har vært praktikant hos NRK på Marienlyst og hun har vært studentambassadør ved UiS. Nanna sin utdannelse og erfaring vil komme svært godt med hos oss når vi skal inspirere, informere og engasjere ungdomsbedriftene i Rogaland! Hun får kontorsted i Stavanger.

210813 Nanna Aanderud Larsen

"Jeg brenner for idéutvikling og teamarbeid, og synes det er helt genialt å flette det inn i undervisningen såpass tidlig. Det blir utrolig spennende å følge med på utviklingen av de ulike bedriftene, og å kunne bidra til at prosessen går knirkefritt! Jeg gleder meg veldig til å treffe elevene vi skal følge opp, og å ha regelmessig dialog med dem gjennom skoleåret!"

Vi gleder oss over våre nye kolleger og ser fram til at de blir en del av laget som skal jobbe for å inspirere unge i Rogaland til å tenke nytt og skape verdier!

Dersom du ønsker å komme i kontakt med noen av dem finner du kontaktinformasjon her: https://www.ue.no/kontakt/roga...