Ny styreleder i Ungt Entreprenørskap Rogaland

Peter Andre Schwarz

Under årsmøtet 26. mars 2020 ble Peter A. Schwarz valgt som ny styreleder i Ungt Entreprenørskap Rogaland.

Peter A. Schwarz (37) er kommunikasjonssjef i Lyse AS, og har i dag ansvar for all intern og ekstern i konsernet. Han har tidligere jobbet med kommunikasjon i olje- og gasselskapet Wintershall, i PR-byrået Gambit Hill+Knowlton og ved Universitetet i Stavanger.

Peter har stor interesse for teknologi, energi og miljø. Tidligere har han vært mentor for en studentbedrift som jobber med miljøsertifisering, hvor han i dag er medeier og styreleder.

Han har bachelor- og mastergrad innen økonomi og ledelse fra Universitetet i Oslo, og har studert ved Gründerskolen, med utveksling til Rice University i Houston, Texas.

"I årene som kommer vil det være et stort behov for å skape nye bedrifter og arbeidsplasser i regionen vår. Her trenger vi mange unge som kan bidra med sin skaperkraft, kreativitet og evne til å inspirere andre. Det beste vi kan gjøre er derfor å lære elever og studenter om entreprenørskap, kreativitet og innovasjon, og det er nettopp det Ungt Entreprenørskap får til i samarbeid med lærere i hele fylket. Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven som styreleder sammen med resten av styret og dyktige ansatte i organisasjonen."
Peter Andre Schwarz

Vi er utrolig glad for at Peter går inn som ny styreleder. Hans kompetanse, bakgrunn og nettverk vil være et veldig godt bidrag når vi de neste årene skal levere mer entreprenørskapsaktivitet i stadig flere skoler i fylket vårt. Det sier Maria Aasbø, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Rogaland.

Her finnes oversikt over samtlige styremedlemmer.