Hanna Olsen (19) fikk skygge vår administrerende direktør under "Leder for en dag"

Hanna gikk fra å være daglig leder i ungdomsbedriften Lockit UB til å være toppleder i Ungt Entreprenørskap for en dag. Hun fikk skygge Grete Nykkelmo og fikk dermed et innblikk i en hverdag som toppsjef. Hun er en av de 21 nøye utvalgte ledertalentene i landet som fikk delta under "Leder for en dag" 1.-2. november.

Leder for en dag 13
"– Det er en utrolig motivasjon for de unge ambisiøse talentene at toppledere fra næringsliv, organisasjoner og politikk velger å bruke tid på dem, følge dem og gi dem tips og råd på veien videre. Ungt Entreprenørskap er en brobygger mellom skole og arbeidsliv, og det er nettopp det vi gjør også denne dagen"
Grete Nykkelmo, administrerende direktør Ungt Entreprenørskap

Nervepirrende og lærerikt

De utvalgte ledertalentene fikk møte hverandre for å bli kjent dagen før arrangementet, og for å dele tanker om det de skulle være med på. De fikk også en innføring i ulike kommunikasjonsverktøy en bør forholde seg til som leder. Så gikk ferden videre helt på egenhånd.

Hanna er ikke kjent i Oslo eller med kollektivsystemet, og var redd for å komme for sent. Hun skulle jo tross alt ønske velkommen og presentere agendaen på ledermøtet.

Nrk

På kontoret ventet et hektisk program:

- Hos Ungt Entreprenørskap var Grete og jeg i flere møter. Etter hvert kom NRK for å intervjue Grete om "Leder for en dag". Jeg fikk også en omvisning inne i forskningsparken, noe som var veldig kult, forteller hun.


"Dette er en opplevelse som jeg kommer til å ta med meg resten av livet. Jeg er veldig takknemlig for alt jeg har fått vært med på."
Hanna Olsen