Haugesund: Lærerkurs Elevbedrift som metode (ungdomsskole)


Untitled design 41

HVORDAN BLI EN GOD ELEVBEDRIFTSLÆRER?

Har du lyst å se elevene jobbe med noe de brenner for? At den indre motivasjonen hos elevene øker? Hvordan samarbeid blomstrer?

En god entreprenørskapslærer setter tankene i gang hos elevene og får dem til å se nye muligheter og jobbe kreativt. Så slippes læringsprosessen fri og læreren skal kunne ta et steg tilbake og la elevene gjøre seg egne verdifulle erfaringer både praktisk og teoretisk. Å være entreprenørskapslærer er en krevende jobb, men å se elevene vokse med ansvar både i motgang og med suksess, er en fantastisk følelse!

Vi ønsker velkommen til et kurs der vi ønsker å gi ny energi til dem som allerede er entreprenørskapslærere og styrke dem som er på vei inn i oppgaven. Vi legger opp til god erfaringsutveksling, praktiske øvinger og refleksjon – målet er at alle skal ha kjennskap til metoden og lyst til å prøve den ut!

Tid: Mandag 2/9-2024, kl 09.30-15.00

Sted: Haugesund (nøyaktig adresse kommer)

Kurset er gratis og lunsj er inkludert!

Bli med og meld deg på her: Påmelding lærerkurs i elevbedrift som metode høst 2024