Lærerkurs Haugesund: Elevbedrift som metode i ungdomsskolen


Illustrasjon laererkurs UE Rogaland

HVORDAN BLI EN GOD ELEVBEDRIFTSLÆRER?

Har du lyst å se elevene jobbe med noe de brenner for? At den indre motivasjonen hos elevene øker? Hvordan samarbeid blomstrer?

En god entreprenørskapslærer setter tankene i gang hos elevene og får dem til å se nye muligheter og jobbe kreativt. Så slippes læringsprosessen fri og læreren skal kunne ta et steg tilbake og la elevene gjøre seg egne verdifulle erfaringer både praktisk og teoretisk. Å være entreprenørskapslærer er en krevende jobb, men å se elevene vokse med ansvar både i motgang og med suksess, er en fantastisk følelse!

Vi i UE Rogaland ønsker velkommen til et kurs der vi ønsker å gi ny energi til dem som allerede er entreprenørskapslærere og styrke dem som er på vei inn i oppgaven. Vi legger opp til god erfaringsutveksling, praktiske øvelser og refleksjon - målet er at alle skal ha kjennskap til metoden og lyst til å prøve den ut!

Tid: Torsdag 07/09-2023, kl 09.30-15.00

Sted: Kommer snart

Kurset er gratisk og lunsj er inkludert!

Meld deg på her: https://airtable.com/shrkPxD3O...