Re-cycle UB - Hetland videregående skole

Re-cycle UB omdanner din vanlige tråsykkel om til en hybrid el sykkel på en helt brukervennlig måte. De går på Hetland VGS studiespesialiserende med topplinje for innovasjon og ledelse og skal representere Rogaland i NM ungdomsbedrift 2022 i kategoriene:

  • Beste forretningsmodell/-plan
  • Beste markedsføring
  • Beste HR-bedrift - i samarbeid med ManpowerGroup
  • Innovasjonsprisen - i samarbeid med Virke
  • Bærekraftsprisen - i samarbeid med Storebrand
  • Beste videopitch - i samarbeid med UE Alumni

Re-cycle UB ønsker å gi kundene sine en enklere, rimeligere og mer miljøvennlig hverdag. De så et stort problem i samfunnet med at mange fungerende el-sykkelkomponenter ble kastet. De så også at det var skyhøye priser for el-sykler på markedet. Dette ville de gjøre noe med. Ungdomsbedriften ønsker å bidra til en mer bærekraftig verden gjennom å få flere til å sykle. Dette gjør dem gjennom sin avtakbare el-motor, noe som bidrar til mindre bilbruk i byene. Re-cycle UB imponerte juryene på fylkesmesterskapet og endte opp med første plass i beste forretningsmodell og beste IA-bedrift. I tillegg kom de på pallen på beste markedsføring, og ble nominerte i flere.

"Vi har hatt et utrolig lærerikt år med ungdomsbedrift. Vi har fått oppleve oppturer og nedturer sammen, men fremdeles klart å komme oss gjennom sammen og sterkere. Dette året har vært veldig utviklende og spennende for oss. Noe av det kjekkeste vi har opplevd er fylkesmesterskapet, hvor vi fikk se et samhold av mange ungdomsbedrifter og hvor vi selv vant flere priser og kom til selveste NM."
Re-cycle UB

Deltagere:

Helene Bruvik - Stavanger

Live Roalsø Veila - Stavanger

Andreas Broch-Austvoll – Stavanger

Petter Lindal Stangeland - Sandnes

Noah Solland - Stavanger

Kontaktpersoner:

Daglig leder: Helene Bruvik, helbru19@gmail.com, 900 12 849

Ansvarlig lærer: Kristin Sleire, Kristin.sleire@skole.rogfk.no, 478 76 667

UE fylke kontakt: Hege Solhaug, hege.solhaug@ue.no, 994 40 109

Bilde1
Bilde2
Bilde3
Bilde4
Bilde5