Samarbeidspartnere: Østfold

Ungt Entreprenørskap gir mulighet til å delta som nasjonal eller lokal samarbeidspartner (eller begge deler). Se fylkesoversikten HER


Vi er takknemlig for at så mange kommuner, organisasjoner og bedrifter ser verdien av vårt arbeid, og ønsker å delta med både økonomisk bistand og dele av sin faglige kompetanse. Her er UE Østfolds samarbeidspartnere.

HOVEDSAMARBEIDSPARTNERE

Ostfold fylkeskommune logo

Østfold fylkeskommune har som mål att alle elever skal få entreprenørskapsopplæring gjennom sin utdanning. Vi er stolte av å ha Østfold fylkeskommune som en av våre hovedsamarbeidspartnere.

Besøk hjemmesiden

Borregaard logo

Borregaard
- Borregaard ønsker å bidra til å utdanne fremtidens ledere. Gjennom deltakelse i Ungt Entreprenørskaps ulike programmer får ungdom sjansen til å kjenne på kroppen hva det vil si å drive en bedrift og utforske alt fra idégenerering og produktutvikling, til organisering, produksjon og salg. Vi håper dette gir mersmak og at vi sees igjen i næringslivet om noen år.

Per A. Sørlie, Administrerende direktør

Besøk hjemmesiden

EIK Senteret logo

"Sammen med Ungt Entreprenørskap ønsker vi å bidra til å øke interessen for yrkesfag hos unge samtidig som vi bygger kunnskap om Eiksenteret, teknologiutviklingen og bærekraftsarbeidet som skjer i næringen. Målet for oss er også å tiltrekke nye kunder og nye medarbeidere"

Trond Kjempekjenn, administrerende direktør i Eikmaskin

Besøk hjemmesiden

Elvia logo

ELVIA
Elvia er en samfunnsaktør, som ønsker å bidra til å ta samfunnsansvar gjennom fokus på kunnskap og utdanning. Elvia vil sammen med Ungt Entreprenørskap aktivt støtte prosjekter som utvikler kunnskap og kreativitet hos barn- og unge, være en brobygger mellom utdanning og næringsliv, og bidra til økt forståelse for kritisk infrastruktur, elektrifisering av samfunnet og bærekraft.

Besøk hjemmesiden

NEXANS Logo

Nexans er stolt samarbeidspartner til Ungt Entreprenørskap Østfold, og ansatte bidrar med å gjennomføre flere av UEs programmer i skolen.

Besøk hjemmesiden

Sparebank1 stiftelsen Halden logo hvit

Sparebank1stiftelsen Halden ble etablert 1. november 2011. Stiftelsen ble opprettet i forbindelse med fusjon mellom Rygge og Vaaler Sparebank og Halden Sparebank. Sparebank1stiftelsen Halden støtter entreprenørskapsarbeidet i grunnskolen i Østfold.

Besøk hjemmesiden

Sparebank1 stiftelsen OA logo

SpareBank1stiftelsen Østfold Akershus ble etablert 1.november 2011. Stiftelsen ble opprettet i forbindelse med fusjon mellom Rygge-Vaaler Sparebank og Halden Sparebank som resulterte i SpareBank 1 Østfold Akershus. SpareBank1stiftelsen Østfold Akershus støtter entreprenørskapsarbeid i grunnskolen i Østfold.

Besøk hjemmesiden

Spare Bank1 OA vit

SpareBank 1 Østfold Akershus
- Vi har gjennom mange år hatt et positivt samarbeid med Ungt Entreprenørskap i Østfold, gjennom juryarbeid, undervisning i skolen, og som generell hovedsamarbeidspartner. Det er kjempespennende for oss å se hvordan morgendagens næringslivsledere og samfunnsutviklere tenker. Gjennom dette samarbeidet bidrar vi virkelig til fremtidig verdiskaping i våre nærområder.

Arild Bjørn Hansen, Administrerende direktør

Besøk hjemmesiden

Ostfold Energi Logo Gradient Positiv

Østfold Energi

– Østfold Energi har i flere år hatt et meget godt samarbeid med Ungt Entreprenørskap om å spre kunnskap om energi, miljø og realfag blant barn og unge. Den kreative tilnærmingsmåten organisasjonen har til læring, er med på å inspirere de unge og viser mulighetene innenfor fornybar energi- og kraftbransjen.

Oddmund Kroken, Administrerende direktør, Østfold Energi

Besøk hjemmesiden

Quality hotell logo

Quality Hotel Sarpsborg

- På Quality Hotel Sarpsborg er vi er stolt over vårt lange samarbeide med Ungt Entreprenørskap som satser på unge, kreative og dyktige mennesker. Vi er glade for å kunne bruke hotellet og lokalene våre til å samle ungdommen som skal bli fremtidig arbeidskraft som verden vil trenge.

Besøk hjemmesiden


SAMARBEIDSPARTNERE

Klikk på logoene under for å komme til nettsiden til samarbeidspartneren.


KOMMUNER

Alle kommuner i Østfold er medlem av Ungt Entreprenørskap, og vi er stolte over at de ser verdien av å jobbe med entreprenørielle ferdigheter i grunnskolen.

Kommunevapen Ostfold

Er du interessert i et samarbeid med Ungt Entreprenørskap?

Ta kontakt så tar vi et uforpliktende møte om et fremtidig samarbeid.

Christer 1
Christer Engstrøm
Daglig leder UE Østfold

Alle samarbeidspartnere

Supported by Citi Foundation