Reach UB - Frederik II videregående skole

Reach UB er unge gutter som vet hva som fungerer på TikTok og sosiale medier. Dette tar de med seg når de lager innhold til sine bedriftskunder. De har allerede flere faste kunder som de hjelper gjennom organisk markedsføring på sosiale medier. Ungdommene går på Studiespesialisering på Frederik II videregående skole og skal nå representere Østfold fylke i NM Ungdomsbedrift 2024.

Rech UB tilbyr bedrifter en alternativ måte å markedsføre seg på ved hjelp av sosiale medier. Målet for ungdomsbedriften er å tilby markedsføringstjenester for bedrifter som ønsker å engasjere unge mennesker gjennom TikTok. Vår hovedmålgruppe består av bedrifter som ønsker å styrke sin tilstedeværelse på sosiale medier og tiltrekke seg yngre kunder, som er en demografisk gruppe som stadig vokser i betydning i dagens digitale marked. Reach UB tilbyr gode strategier som hjelper klientene våre med å lage innhold som engasjerer unge mennesker effektivt. Selv om vårt hovedfokus ligger på de yngre, anerkjenner vi også mulighetene for å nå ut til eldre målgrupper gjennom nøye tilpassede videostrategier som tar i bruk tiktok sine algoritmer.

Gjennom å bruke vår ungdomsbedrift får våre klienter tilgang til våre kunnskaper om sosiale medier og markedsføring, som gir god merkevarebygging og økt rekkevidde i markedsføringen. Dette tilbyr ikke bare en måte å nå ønskede målgrupper på, men representerer også en strategisk investering i å utvikle sterke og langvarige relasjoner med forbrukerne gjennom engasjerende og relevant innhold.

"Det har vært veldig morsomt å jobbe med ungdomsbedriften gjennom året. Vi har jobbet hardt og brukt mye tid, både på og utenfor skolen, men det har aldri vært kjedelig, takket være det gode vennskapet og samarbeidet vi har hatt i bedriften!"
Reach UB

Ungdomsbedriften deltar i følgende konkurranser i NM:

  • Beste markedsføring
  • Beste regnskap
  • Beste bærekraftige stand
  • Best in Business
  • Størst verdiskapingspotensiale
"Vi tenker ikke la bedriften ende her. Vi har flere planer for bedriften, selvom videregående nå tar slutt for vår del. Noen tar seg et friår, andre skal i militæret, så vi ønsker å fortsette med det vi gjør. Noen av pengene vi har tjent gjennom UB-året, skal nemlig gå til å stifte AS. Vi gleder oss til å fortsette!"
Reach UB

Deltakere:

  • Sebastian Bøckmann
  • Anders Christiansen
  • Noah-Martinius Nilsen
  • Andreas Olsen
  • Lukas Paulsberg

Kontaktinformasjon:

Daglig leder: Sebastian Bøckmann, mobil 484 31 146, e-post: sebastian.bockmann@gmail.com

Lærer: Bente Eide Østerud, mobil 905 10 835, e-post: benteo@viken.no

Ungt Entreprenørskap Østfold: Sille Solberg, mobil 416 40 415, e-post: sille.solberg@ue.no

Reach logo
Bilde1
368558378 3576429495962476 4105709417775725242 n
2 PL Beste Ungdomsbedrift Reach UB Frederik II vgs
1 I0 A8278