Nema SB - Høgskolen i Østfold

Nema SB1

Nema SB fra Høgskolen i Østfold deltar i NM for Studentbedrifter. De går på Innovasjon og prosjektledelse og er tilbyr en blodprøvetakingskoffert til hjemmesykepleien.

- Hjemmesykepleien sliter med å finne gode løsninger for organisering av utstyr i blodprøvetakningskurvene. Med NEMA Case har alt utstyret sin faste plass i en brukervennlig koffert, med et skille mellom det sterile og det brukte utstyret, sier Anne Haug, daglig leder i studentbedriften. For å nå ut til brukere av produktet ønsket vi å kartlegge behovene til målgruppen, vi kontaktet derfor bioingeniører og sykepleiere. Etter å ha snakket direkte med flere sykepleiere fra forskjellige instanser, kom vi frem til at behovet for forbedring av blodprøvetaking i hjemmesykepleien er stort. Sykepleierne sliter med å frakte blodprøvetakings utstyr fra pasient til pasient og det eksisterer ikke et konkret produkt som kan bidra til at dette blir gjort på en effektiv og steril måte. Dette har NEMA SB nå funnet en løsning på! forteller hun videre.

Konkurranser bedriften skal delta i: Beste Studentbedrift, Beste forretningsplan, Bærekraftsprisen og Beste sosiale entreprenør.

Deltakere:

  • Anne Haug
  • Linnea Johansen
  • Sondre Ødmann Klemsdal
  • Karoline Andrine Alfredsen
  • Simen Rekstad

Kontaktinformasjon:

Daglig leder: Anne Haug mobil 954 83 611 e-post: anne.haug@hiof.no

Foreleser: Eivind Leister, mobil 906 80 193, e-post: eivind.a.leister@hiof.no

Ungt Entreprenørskap Østfold: Sille Solberg, mobil 416 40 415, e-post: sille.solberg@ue.no

Nema SB2