Eplefangsten UB UB - Askim videregående skole

Eplefangsten UB er en ungdomsbedrift fra Askim videregående skole består av 5 engasjert elever. videregående skole og skal nå representere Østfold fylke i NM Ungdomsbedrift 2024.

Eplefangsten UB er en ungdomsbedrift fra Askim videregående skole består av 5 engasjert elever fra Askim videregående skole.

Eplefangsten UB har utviklet en unik løsning for å fange opp epler før de treffer bakken. "Eplefangeren", er designet med tanke på både effektivitet og miljøvennlighet. Det ikke bare reduserer arbeidet og tiden som kreves for å samle opp
epler, men bidrar også til å minimere avfall og forbedre kvaliteten på eplene ved å forhindre skader forårsaket av fall. Hageindustrien har opplevd betydelig vekst de siste årene, drevet av økt interesse for hagearbeid og bærekraftige livsstiler. Ifølge Statistisk Sentralbyrå har antall hageeiere i Norge økt jevnt de siste årene, og det er nå over 2 millioner hager i landet. Dette har skapt et stort markedspotensial for oss i Eplefangsten UB. En viktig trend i hageindustrien er økt fokus på økologisk dyrking og bærekraftige produkter. Mange forbrukere ønsker å dyrke sin egen mat og være mer selvstendige når det gjelder forsyning av frukt og grønnsaker. Dette gir oss en unik mulighet til å tilby våre kunder Eplefangeren, et innovativt produkt som gjør det enkelt å høste epler fra trærne.

Vårt primærmålgruppen voksne/eldre mennesker som ikke klarer å gjøre altfor mye fysisk aktivitet. Målgruppen vår er valgt med tanke på̊ at eplefangeren skal gjøre livet lettere for epletreeiere."Vi bidrar til å spare dyrebar tid - og ikke minst redusere matsvinn."
Eplefangsten UB

Ungdomsbedriften deltar i følgende konkurranser i NM:

  • Beste forretningsplan/modell
  • Beste bærekraftige stand
  • Bærekraftsprisen
  • Beste innovative vare/tjeneste
"Vi har jobbet masse med produktutvikling og håper at vår innovative eplefanger blir lagt merke til!"
Eplefangsten UB

Deltakere:

  • Noah Bjerke
  • Gustav Hamberg
  • Mikkel Riera
  • Magnus Strengen
  • Jess Daniel Tan

Kontaktinformasjon:

Daglig leder: Noah Bjerke, mobil 995 11 261, e-post: eplefangsten@gmail.com

Lærer: Inger Berit Kristiansen, mobil: 900 48 913, e-post: ingerkr@viken.no

Ungt Entreprenørskap Østfold: Sille Solberg, mobil 416 40 415, e-post: sille.solberg@ue.no

3 PL Beste Ungdomsbedrift Eplefangsten UB Askim vgs
IMG 3426