Vi søker nye ansatte til UE Oslos team

Vår trainee skal ta videre utdanning og vår ansvarlig for høyere utdanning flytter hjem til Stavanger. Vi skulle gjerne hatt dem med videre, men forstår valgene og håper og tror vi får med oss nye gode teammedlemmer. Kanskje deg?

Stilling 2020 UH

Rådgiver - høyere utdanning

Ungt Entreprenørskap har i sin strategi økt satsingen på høyere utdanning, og Oslo er med sine nærmere 75 000 studenter et viktig område for denne satsingen. Stillingen som ansvarlig for høyere utdanning i Oslo vil gi mulighet for å inspirere og veilede knyttet til entreprenørskap og Studentbedrift i tett samarbeid med forelesere og studenter. Man vil inngå som en del av UE Oslos team og blant annet holde foredrag og gjennomføre arrangementer. Les mer i selve utlysningen som du finner på denne linken.

Stilling Oslo Trainee 20

Trainee

Er du ferdig med videregående eller høyere utdanning og har lyst på et annerledes år? Stillingen som trainee i UE Oslo er et årsengasjement på fulltid. Du vil inngå som en del av UE Oslos team og vil kunne jobbe på alle utdanningsnivå. Du vil blant annet planlegge og gjennomføre arrangementer, ta bilder og lage film, lage nyhetssaker, diverse kontorarbeid, holde foredrag for elever og jobbe med våre sosiale medier. Vi ønsker deg som vil ha en meningsfylt jobb samtidig som du får nyttig og aktuell kompetanse og erfaring. Se mer om stillingen i utlysningen som du finner på denne linken.

Søknadsfrist for begge stillingene er 1. mai 2020. Ta kontakt med Siv Elin Dammen på tlf. 930 48 203 eller e-post siv.dammen@ue.no for mer informasjon.

Dette er en unik mulighet. Ikke vent med å søke! Vi ser frem til å høre fra deg!