Think Human foundation samarbeider med UE Oslo

Think Human foundation er en del av Webhelps arbeid med å sette mennesker i fokus. De ønsker å bidra for at enda flere unge får kompetanse knyttet til blant annet entreprenørskap, innovasjon og samarbeid. Derfor har de gått i partnerskap med oss i Ungt Entreprenørskap og vår europeiske organisasjon Junior Achievement Europa.

Veiledning i gymsalen
THF Logo PNG
Mikael med rolup

Et av tiltakene vi samarbeider om er at Webhelps ansatte bidrar som veiledere under Ungt Entreprenørskap Oslo arrangementer. Som for eksempel pitchekonkurransene som arrangeres på Sentralen gjennom året. Mikael Widercrantz er ansvarlig for samarbeidet hos Webhelp Norge og var med under Sentralen UNG Gründer 2. november.

Tilbakemelding

Under pitchekonkurransene bidar ansatte i Webhelp som veilederne. De gir tilbakemeldinger til elevene og studentene og veileder for å hjelpe dem i arbeidet videre med sin ide og bedrift. Noen av veilederne gir tilbakemelding i plenum direkte etter hver presentasjon og viser sin reaksjon. De veileder også i dialog med elevene og i mingling etter at alle presentasjonene er gjennomført.

Ungt Entreprenørskap jobber for å gi elever og studenter entreprenørskapskompetanse og være en brobygger mellom skole og arbeidsliv. For å gjøre dette er vi helt avhengig av frivillige og av samarbeid med våre partnere. Vi ser frem til videre samarbeid!

Om du er interessert i å samarbeide med Ungt Entreprenørskap Oslo er det bare å ta kontakt!

SE 2
Siv Elin Dammen
Daglig leder UE Oslo