Oslos Pungdom UB er Norges beste ungdomsbedrift!

1 I0 A1770
1 I0 A1557
1 I0 A1604
1 I0 A1615
1 I0 A1637
1 I0 A1589
1 I0 A1780

Fire priser og fire nominasjoner til Oslo under NM for ungdomsbedrifter. Pungdom UB fra Elvebakken videregående skole gikk helt til topps og kan kalle seg Norges beste ungdomsbedrift.

Mandag 6. og tirsdag 7. mai ble NM i Ungdomsbedrift arrangert i regi av Ungt Entreprenørskap. 67 ungdomsbedrifter, totalt 330 elever deltok under årets NM. Årets NM ble avholdt på Nova Spektrum i Lillestrøm, der bedriftene konkurrerte i 15 ulike kategorier. De 17 beste ungdomsbedriftene i landet konkurrerte om den gjeve tittelen Norges beste ungdomsbedrift og Pungdom UB, stakk av med seieren!

"Pungdom UB har blåst juryen av banen, både med sitt faglige og sosiale grunnarbeid. Ideen deres er enkel og bærekraftig, skalerbar og ikke minst genial. De løser en gigantisk miljømessig utfordring på en innovativ måte, og har allerede bevist at de klarer å mobilisere, skape engasjement og tjene penger samtidig."
Juryens begrunnelse, Beste ungdomsbedrift

Pungdom UB gikk også helt til topps i konkurransene Beste forretningsmodell/-plan og Bærekraftprisen, samt fikk med seg en andreplass i Beste sosiale entreprenør. De ble også nominert i konkurransen Størst verdiskapingspotensial.

Mapuro UB fra Ullern vgs, klarte også å imponere juryen. De fikk hele tre nominasjoner, i konkurransene beste videopitch, best in business og beste forretningsmodell/-plan.

Se alle resultater og jurybegrunnelser fra NM her.


IMG 8024

Oslo hadde med seg fem dyktige ungdomsbedrifter fra tre ulike skoler: Ullern vgs, Kongshavn vgs og Elvebakken vgs. Alle bedriftene gjorde en kjempejobb, og representerte Oslo på en glimrende måte.

Les mer om bedriftene i Oslos NM-lag her:

Vi gratulerer Oslos NM-lag og resten av deltakerne med fantastisk innsats i forkant av og gjennom de to mesterskapsdagene. I tillegg gleder vi oss stort til å følge Pungdom UB i EM for ungdomsbedrifter på Sicilia 2.-5. juli.


IMG 1480
IMG 1536
IMG 2567
IMG 2568
IMG 2575