Oslos beste ungdomsbedrift er kåret og Oslos NM-lag er plukket ut!

Oslos NM lag

Torsdag 23. mars var den store finaledagen i konkurransen Oslos beste ungdomsbedrift!

Av 220 aktive ungdomsbedrifter i Oslo har 14 ungdomsbedrifter fra seks videregående skoler kommet seg gjennom det trange nåløyet. Skolene representert var: Bjerke vgs, Edvard Munch vgs, Elvebakken vgs, Foss vgs, Kongshavn vgs og Nydalen vgs.

Bedriftene ble plukket ut som finalister og kjempet om tittelen Oslos beste ungdomsbedrift, samt en plass på Oslos NM-lag som skal representere Oslo i NM for ungdomsbedrifter 27.-28. april.

Dette var årets finalister i konkurransen Oslos beste ungdomsbedrift 2023:


Alle finalistene ble vurdert på bakgrunn av en innsendt delårsrapport, en to minutter pitch på scenen i Marmorsalen og et intervju ved deres egendesignede stand. Til å vurdere de 14 finalistene hadde vi med oss en eminent jury bestående av 14 representanter fra arbeids- og næringsliv.

Bli bedre kjent med juryen her:

Møt Oslos beste ungdomsbedrift 2023: Sett UB fra Kongshavn vgs

P1087855
P1077568
P1077728

Forretningsidé: "Vi selger bærekraftige kort som setter fokus og støtter psykisk helse. Designet på kortene er laget av to kunstnere fra Fontenehuset, som ikke kan jobbe i det vanlige arbeidslivet fordi de har psykiske problemer."

Skole: Kongshavn vgs
Ansvarlig lærer:
Paul Christoffer Hansen

Teamet:
Linnea Kallestad, daglig leder
Elida Borg Larsen, personalsjef
Katarina Ethel Tyssvang, økonomiansvarlig
Kaia Brobakken, markedssjef
Andrea Røkens, bærekraftssjef

Sett UB skal representere Oslo i konkurransen "Norges beste ungdomsbedrift" under NM i april.


Møte Oslos NM-lag 2023

Amplify Team Picture

Amplify Reel Marketing UB - 2. plass i "Oslos beste ungdomsbedrift"
Forretningsidé: "Vi tilbyr abonnements- og prosjektbaserte SoMe-tjenester og SoMe-takeovers, gjennom å filme, redigere og publisere reels og annet sosialt medie-innhold."

Skole:
Elvebakken vgs
Ansvarlig lærer:
Kjetill Gunnarson


Skjermbilde 2023 03 27 kl 12 52 19

Fjord UB - 3. plass i "Oslos beste ungdomsbedrift"
Forretningsidé: "Vi henter i samarbeid med fridykkere opp mudder fra havbunnen. Dette blandes med sement og utvikles til ulikt interiørdesign. Vi flytter mudderet fra havbunnen og utnytter den mot en økonomisk gevinst i form av salgsprodukter."

Skole:
Kongshavn vgs
Ansvarlig lærer:
Claus Dahm


P1077602

Snella UB
Forretningsidé: "Vår forretningside er å utvikle, produsere og selge et produkt som legger til rette for en ryddigere fortøyningsprosess, ved hjelp av ett båttau med mekanisk intrekningsmekanisme."

Skole:
Kongshavn vgs
Ansvarlig lærer:
Claus Dahm


Unnamed 1

Incision UB
Forretningsidé: "Vi designer og selger en strammemekanisme som festes bak på buksa mellom to belteløkker. Vi løser problemet mange kvinner sliter med, hvor buksa passer over hofta, men ikke i livet."

Skole:
Edvard Munch vgs
Ansvarlig lærer:
Nicolai Benjamin Herlofson


Photo 09 01 2023 15 01 25

Toy to Joy UB
Forretningsidé: "Vi produserer bærekraftige hundeleker av oppbrukte tennisballer og tau. En andel av omsetningene våre går til to veldig viktig organisasjoner som hjelper både hunder og ungdoms mentalhelse."

Skole:
Kongshavn vgs
Ansvarlig lærer:
Claus Dahm


Gratulerer så mye til alle finalistene for et vel gjennomført mesterskap. En ekstra klapp på skulderen til de seks bedriftene som er plukket ut til å representere Oslo i NM i april.

Vi gleder oss til å ta med denne gjengen til NM for ungdomsbedrifter!

Takk til de av våre samarbeidspartnere som bidro med jurymedlemmer: Elvia, Nordea, Oslo kommune og Webhelp/Think Human Foundation. Takk også til alle våre fantastiske samarbeidspartnere - med dere på teamet kan vi tilby enda flere læringsarenaer for engasjement, skaperglede og framtidstro!

Hovedsamarbeidspartnere m tekst uten bak